reklama
jídlo
Na jejich bůček se v Brně stojí fronty. Do žemle dávají i svíčkovou na smetaně
Prohlédnout si
15 fotografií
Chtěla být zubařkou, stala se cukrářkou. Makronky od Mlsné holky zná celé Brno
Prohlédnout si
15 fotografií
Etiketa musí stranou. Jezte s otevřenou pusou a rukama, požitek je větší, radí vědci
Kultivované stravování podle vědců z Oxfordské univerzity lidské smysly příliš omezuje. Bez sluchových či hmatových vjemů je zážitek z jídla neúplný.
Ukrajinský šéfkuchař otvírá v Londýně bistro. Zaměstná v něm válečné uprchlíky
Ukrajinský šéfkuchař Yurii Kovryzhenko otevře v luxusní londýnské čtvrti Chelsea bistro s borščem i specialitami z fermentované zeleniny a ovoce.
Fotky jako z jiného světa. Tak si dříve letecké společnosti hýčkaly cestující
Prohlédnout si
49 fotografií
Ukrajinská uprchlice nemůže najít azyl u veganů. Bydlet s masožravci je pro ni trauma
"Jak by vám bylo, kdyby před vámi někdo řezal dítě nebo měl v mrazáku lidské končetiny? Přesně tak se cítím já, pokud jde o zvířata," říká uprchlice.
Nejlepší šéfkuchařka roku má v menu i larvy. Gastronomie může změnit svět, tvrdí
Devětapadesátiletá ekonomka zařazuje na menu své restaurace také tradiční kuchyni domorodých národů, v níž se objevují i mravenci či larvy a ryby.
Jak se mlsalo za první republiky. Lahůdkářství a cukrárny nabízely chlebíčky i ananas
Prohlédnout si
45 fotografií
Manželé při opravě domu našli desítky let staré hranolky. Někdo je zazdil na záchodě
Podle loga na zadní straně papírového pytlíku Jonesovi vypátrali, že jídlo muselo pocházet z období mezi lety 1955 a 1961.
Tvarůžky nemusí smrdět, dokazuje cukrárna v Lošticích. Peče slané kremrole i větrníky
Prohlédnout si
15 fotografií
Jíst třikrát denně není zdravé, varují vědci. Mají překvapivé doporučení
Nejvhodnější je omezit příjem kalorií a dopřát tělu alespoň 12hodinový půst, který má pro organismus pozitivní účinky.
Roman Paulus otevřel v Olomouci kantýnu. Jídlo tu stojí šestkrát méně než v Alcronu
Šéfkuchař před dvěma lety odešel z Alcronu a rozhodl si otevřít svůj podnik v Olomouci. Moderní kantýnu nedaleko centra provozuje od listopadu.
Chleba se solí za 120 korun. Vracíme se k tradici, lidé to ocení, říká český pekař
Prohlédnout si
20 fotografií
0:20
"U Strejdy Váni." Ruský politik má plán, jak nahradit McDonald's, internet se baví
V Rusku se chystá velký rebranding.
Bistra mění název kanadských hranolek. Lidé si je pletou s Putinem a nechtějí je jíst
Ve Francii a v Kanadě se kritika ruské invaze svezla po nepravděpodobné oběti - hranolkách s kousky sýra a omáčkou. Pokrm totiž nese název poutine.
Jídlo ze stánku povýšil na zážitek. S grilovanými kuřaty si hraje jako v nóbl podniku
Prohlédnout si
20 fotografií
1:55
Mladík odhaluje, jak to chodí v kuchyni u McDonald’s. Záběry hltají miliony lidí
Záběry, jak se v jednom z nejslavnějších řetězců rychlého občerstvení připravují burgery, doslova lámou rekordy.
Personál je na nože, šéfkuchař nestíhá. Film z nóbl restaurace vznikl na jediný záběr
Šéfkuchař se nesoustředí, dělá chyby. Ani on, ani personál se nezastaví, dokud neodejde poslední zákazník.
1:06
„Přeci to tu nenechám.“ Žena se v sushi restauraci přejedla, až skončila v nemocnici
Milovnice sushi se v restauraci "sněz, kolik můžeš" tak přejedla, že skončila v nemocnici.
1:42
"Máma je smraďoch." S výukou trpělivosti matka batolete tvrdě narazila
Překvapivě dopadla výchovná metoda, kdy se matka snažila naučit svou ratolest na okamžik vyčkat se zahájením mlsání.
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama