Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
České porodnictví
Vize město
Valentýn
Změna směru
BeNative
Další
Kultura
LifeStyle
Speciály
23. 3. Ivona
Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
České porodnictví
Vize město
Valentýn
Změna směru
BeNative
23. 3. Ivona
Sledujte nás:
Přihlásit
Spravovat účet
Odhlásit se
reklama
jídlo
Česká odpověď na dubajskou čokoládu. Známý výrobce přichází se Staročeskou
Prohlédnout si
28 fotografií
Jídlo jako náplast na bolavou duši. Když lidé krmí a zajídají emoce
Emoční jedení představuje pro mnoho z nás způsob, jakým se snažíme zaplnit emoční prázdnotu. Funguje však jenom krátkodobě.
Přehled
Potraviny, které nakopnou vaše zdraví. Žádná exotika, ale sardinky, zelí či med
Potraviny s vysokým obsahem živin nemusí mít jen exotický původ. Podívejte se, co byste měli zařadit do jídelníčku.
Zakousněte se do kabelky z těsta. Jedlé dekorace jako umění i lahodný pokrm
Prohlédnout si
11 fotografií
Gurmáni až za hrob. Zákazníci předstírali, že jim někdo umřel, jen aby mohli ochutnat
Čínský pohřební ústav se stal nezvyklým cílem gurmánů poté, co se rozšířila informace, že se v jídelně určené pro pozůstalé podávají vynikající nudle.
Co bude dnes k večeři? Otázka, která může stresovat. Finský start-up nabízí řešení
Prohlédnout si
13 fotografií
Údolí kdysi pokrýval mech a bažiny. Dnes je v něm jedna z nejromantičtějších vesniček
Prohlédnout si
33 fotografií
Přehled
Žijte podle svého hormonálního cyklu. Kdy a co jíst i cvičit? Tělo napoví
Ženské tělo je uctívané i velmi komplikované. Čím se liší fáze hormonálního cyklu? Co jíst a jak se hýbat, aby naše tělo bylo spokojené?
"Láska je taky trochu hříšná." Tipy, kam zajít nebo co ochutnat na Valentýna
Prohlédnout si
30 fotografií
Přehled
"Vždyť se to ještě hýbe..." Nejhorší jídlo světa je z Ruska, v žebříčku jsou i Češi
Uživatelé gastronomického průvodce Taste Atlas hodnotí jídla, která vyzkoušeli na cestách. Podívejte se na 35 pokrmů, které dopadly nejhůř.
Hodnotili jídlo dřív, než se jen fotilo. Dva novináři změnili pohled na gastronomii
Prohlédnout si
8 fotografií
Vozit pivo do Nepálu je jako nosit dříví do lesa, říká horolezec 'Tráva' z Czech Pubu
Prohlédnout si
20 fotografií
0:39
Jan Punčochář prozradil trik na ty nejkřehčí řízky. Připravte si starý chléb
Nejen o vaření v době normalizace hovořil Jan Punčochář ve vzpomínkovém cyklu Husákovy děti. Pusťte si všechny díly kliknutím na tento odkaz.
Lidé se o Vánocích často přejídají jen z nudy. Odbornice radí, jak si nezničit linii
Vánoční a novoroční oslavy lákají na chutné, ale často nezdravé pochoutky. Lidé jí často jen z nudy.
Dát si cukroví i vánočku a nepřibrat. Nutriční terapeut radí, jak jíst o svátcích
Cukroví, vánočka a bramborový salát - to jsou nástrahy Vánoc. Nutriční terapeut sdílí rady, jak si svátky užít bez výčitek.
V jakých podnicích se najíst o svátcích. Restaurace v celé zemi lákají na delikatesy
Prohlédnout si
23 fotografií
Vepřo, knedlo, bao. Česká kuchyně se přizpůsobí asijským návštěvníkům
Prohlédnout si
17 fotografií
Do "punkového bistra" se lidé sjíždějí zdaleka. Už dřív vyvolalo nabídkou poprask
Prohlédnout si
21 fotografií
1:18
Zná ji každý. Snad nejslavnější česká reklama má ale jeden zásadní problém
"Bóbika." Kultovní reklamu z roku 2003 s malým mopsem si pamatuje snad každý. Po letech se ale ukázalo, že spot nebyl tak úspěšný, jak se zdálo.
Jídlo tak dobré, že jsme ho nestihli vyfotit. S českou klasikou dělá něco nevídaného
Prohlédnout si
20 fotografií
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama