Archiv: kuchař

Drogy v přímém přenosu? Nevhodný vtípek kuchaře z ranní show na Markíze bude mít dohru

Drogy v přímém přenosu? Nevhodný vtípek kuchaře z ranní show na Markíze bude mít dohru

Vtípek s bílým práškem v ranním vysílání slovenské televize bude mít dohru, kuchař se za své chování již omluvil.
Restaurací roku je pražské Café Savoy, nejlepší personál mají v Liberci

Restaurací roku je pražské Café Savoy, nejlepší personál mají v Liberci

Restaurací roku, kterou ve čtvrtek večer vyhlásil gastronomický průvodce Restu, se stalo pražské Café Savoy. Vítěz vzešel z hlasování desítek tisíc…
Nejlepší školní jídlo mají v Otrokovicích. Tak vaří za 34 Kč

Nejlepší školní jídlo mají v Otrokovicích. Tak vaří za 34 Kč

Finále šestého ročníku soutěže o nejlepší školní jídelnu se zúčastnilo 10 týmů. Mezi finalisty se nedostala žádná z pražských ani brněnských jídelen.…
Vařil pro Zemana i Obamu. Barack mi podepsal menu, vzpomíná

Vařil pro Zemana i Obamu. Barack mi podepsal menu, vzpomíná

Rozhovor se šéfkuchařem restaurace Art Nouveau v Obecním domě Janem Horkým o přípravě menu pro Baracka Obamu, dietních omezeních Miloše Zemana a…
Nejoblíbenější restaurací v Česku je pražské Brasileiro

Nejoblíbenější restaurací v Česku je pražské Brasileiro

V nové anketě, která mapuje zajímavé gastronomické podniky po celé České republice, bodovaly restaurace U Sapíků, U Štěpána nebo Restaurace U…
Nejlepší restaurace Česka? Pražská Terasa U Zlaté Studně

Nejlepší restaurace Česka? Pražská Terasa U Zlaté Studně

Vítězem gastronomické ankety Maurerův výběr Grand Restaurant se stala Terasa U Zlaté Studně, na druhém místě skončil Alcron.
Sajler: Jídlo z fast foodu je dražší než guláš. Změňme to!

Sajler: Jídlo z fast foodu je dražší než guláš. Změňme to!

Rozhovor s Filipem Sajlerem o zákulisí televizního pořadu Kluci v akci, kvalitách dnešních závodních jídelen i gastronomických chutích Angely…
Soudní síň vyměnila za kuchyň. Vařením si totiž splnila sen

Soudní síň vyměnila za kuchyň. Vařením si totiž splnila sen

Rozhovor s Janou Bilíkovou o právnické fakultě, výučním listu, cizích jazycích a zkušenostech z michelinských restaurací.
Jíst sushi příborem? To už radši rukama, radí sushi mistr

Jíst sushi příborem? To už radši rukama, radí sushi mistr

Rozhovor s šéfkuchařem pražské restaurace o japonských zvycích, kvalitním sushi a čínské konkurenci.
Lidem je stále jedno, co jedí, tvrdí nejlepší český kuchař

Lidem je stále jedno, co jedí, tvrdí nejlepší český kuchař

Rozhovor s Oldřichem Sahajdákem o úrovni tuzemských restaurací, zkušenostech ze zahraničí a jedinečnosti české gastronomie.
Michelinský kuchař Punčochář neodjíždí. Vaří dál v Praze

Michelinský kuchař Punčochář neodjíždí. Vaří dál v Praze

Jan Punčochář mění kuchyni. Stane se šéfkuchařem nové restaurace na Novém Městě.
Češi? Nejraději mají svíčkovou a řízek, říká Pavel Maurer

Češi? Nejraději mají svíčkovou a řízek, říká Pavel Maurer

Rozhovor s Pavlem Maurerem o stravovacích návycích i zlozvycích Čechů, kvalitě tuzemských restaurací a kulinárních pořadech.
Sapík: Dřív bylo na jídlo víc času, teď Češi jedí ve spěchu

Sapík: Dřív bylo na jídlo víc času, teď Češi jedí ve spěchu

Rozhovor s šéfkuchařem Pavlem Sapíkem o jeho otci, kuchařském řemesle a stravování Čechů.
Roman Paulus: Češi si zvykli chodit do kvalitních restaurací

Roman Paulus: Češi si zvykli chodit do kvalitních restaurací

Rozhovor s Romanem Paulusem o zkušenostech ze zahraničí, kvalitě české gastronomie, michelinské hvězdě a úskalích reklamní spolupráce s obchodním…