Nejlepší restauraci letoška mají v Olomouci. Entrée v anketě porazila i Alcron

Magazín Magazín
30. 11. 2017 20:00
Olomoucká restaurace Entrée, kde vaří šéfkuchař Přemek Forejt, se stala restaurací roku. Rozhodlo o tom hlasování veřejnosti v rámci celostátní ankety Maurerův výběr Grand Restaurant. Vyhlášení proběhlo ve čtvrtek večer. Nezávislá celorepubliková anketa představuje každoročně kolem 900 podniků. Hodnotí se nejen jídlo, ale také obsluha a interiér. Samotného hlasování se zúčastnilo 1620 hodnotitelů, kteří oznámkovali celkem 218 českých restaurací. Přemek Forejt dříve vařil v londýnské michelinské restauraci L'Autre Pied a v brněnské KOISHI. Druhou nejlepší restauraci mají v Radisson Blu Alcron hotelu, v čele s Romanem Paulusem, třetí skončila Terasa U Zlaté studně s kuchařem Pavlem Sapíkem.
Ilustrační foto.
Ilustrační foto. | Foto: www.tourism.olomouc.eu

@entreerestaurantolomouc #entreerestaurant #losos a #vepr #food #foodie #foodart #plating #restaurant #olomouc

Příspěvek sdílený Entreerestaurant (@entreerestaurantolomouc),

#entreerestaurant #entreerestaurantolomouc #olomouc #restaurant #chefstable #inspiredbynature #garden #theatre #interiordesign #inspiration

Příspěvek sdílený Entreerestaurant (@entreerestaurantolomouc),

 

Právě se děje

Další zprávy