reklama
 
 

Nejlepší restauraci letoška mají v Olomouci. Entrée v anketě porazila i Alcron

30. 11. 2017
Olomoucká restaurace Entrée, kde vaří šéfkuchař Přemek Forejt, se stala restaurací roku. Rozhodlo o tom hlasování veřejnosti v rámci celostátní ankety Maurerův výběr Grand Restaurant. Vyhlášení proběhlo ve čtvrtek večer. Nezávislá celorepubliková anketa představuje každoročně kolem 900 podniků. Hodnotí se nejen jídlo, ale také obsluha a interiér. Samotného hlasování se zúčastnilo 1620 hodnotitelů, kteří oznámkovali celkem 218 českých restaurací. Přemek Forejt dříve vařil v londýnské michelinské restauraci L'Autre Pied a v brněnské KOISHI. Druhou nejlepší restauraci mají v Radisson Blu Alcron hotelu, v čele s Romanem Paulusem, třetí skončila Terasa U Zlaté studně s kuchařem Pavlem Sapíkem.

@entreerestaurantolomouc #entreerestaurant #losos a #vepr #food #foodie #foodart #plating #restaurant #olomouc

Příspěvek sdílený Entreerestaurant (@entreerestaurantolomouc),

#entreerestaurant #entreerestaurantolomouc #olomouc #restaurant #chefstable #inspiredbynature #garden #theatre #interiordesign #inspiration

Příspěvek sdílený Entreerestaurant (@entreerestaurantolomouc),

autor: Magazín | 30. 11. 2017

Související

    Hlavní zprávy

    reklama
    reklama
    reklama
    Komerční sdělení
    reklama

    Sponzorované odkazy

    reklama