reklama
šéfkuchař
1:28
Kolumbijské ženy provozují restauraci ve vězení. Poskytuje jim rozptýlení i šanci do budoucna
Ženská restaurace v kolumbijském městě Cartagena není jen tak obyčejnou gastro zastávkou. Nachází se totiž v Okresní ženské věznici San Diego. A…
Uznávaný francouzský šéfkuchař požádal o vymazání z michelinského průvodce. Chce klid od inspektorů
Sébastien Bras už nechce vařit jídla ve stresu, že nebudou chutnat anonymním michelinským inspektorům.
Vyhýbáme se talířům, dezerty dáváme třeba na ruku, polévku do stříkačky, říká šéf restaurace
Celé je to hra. Když si člověk udělá rezervaci na večeři, neví, kam jde. Až ten den mu přijdou SMS zprávou indicie, kam se má dostavit.
Sypeš to tam jak Babica! Drsný šéf slaví 60 let, tohle jsou nejslavnější hlášky Zdeňka Pohlreicha
Prohlédnout si
21 fotografií
Jídlo v letadlech bych nepozřel ani náhodou, říká slavný šéfkuchař. Sám přitom vařil pro aerolinky
Pokrmy z letadel by nepozřel i proto, že sám deset let pracoval u singapurských aerolinek, a má tak přehled o tom, jak to se zásobováním fungovalo.
Nádobí na zdi, světla ze struhadel a spousta hladových lidí. Bezdomovci otevřeli vlastní bistro
Prohlédnout si
22 fotografií
Nejlepším šéfkuchařem na světě je Američan. Na kuchařské olympiádě zvítězil s vegetariánským jídlem
Mathew Peters ze Spojených států se stal nejlepším šéfkuchařem na světě. Na prestižní gastronomické soutěži Bocuse d´Or, která byla založena v roce…
Na michelinské vaření jsme chudá země. Češi se pořád budou ptát po řízku, říká šéfkuchař
Má pouze výuční list, ale mluví plynně anglicky a francouzsky. Vařil v několika restauracích oceněných po celém světě. „Jsem kuchař, který ví co chce…
Michelinská restaurace dostala pokutu 32 milionů. Hostovi omylem naservírovala kus železa
Šéfkuchař bistra je výší sankce podle svého právního zástupce šokován a s největší pravděpodobností se proti rozsudku v nejbližší době odvolá.
Chceme vařit z mechu i lišejníku, říká šéfkuchař Esky. Michelinská hvězda pro něj není prioritou
Rozhovor s Martinem Štanglem o severské gastronomii, kuchyni našich babiček a plýtvání surovinami.
Slavné michelinské restaurace jsou sterilní jak nemocnice, já hledám punk, říká kreativní šéfkuchař
Jan Všetečka působí jako kreativní šéfkuchař sítě restaurací Ambiente. Vymýšlí nová jídla a hledá způsob, jak posunout českou gastronomii výš.
V civilizovaných zemích se v restauraci nekouří, je to populismus poslanců, tvrdí čeští šéfkuchaři
Zákon o zákazu kouření v restauracích neprošel. Podle šéfkuchařů z vyhlášených restaurací se Česko zase vzdálilo moderním trendům.
Gastronomický úspěch pro Česko. Praha získala třetí hvězdu od Michelina
Alcron a La Degustation si i letos udržely michelinskou hvězdu, do gastronomického průvodce nově přibylo ocenění pro restauraci Field.
Nejlepší kuchař na světě se před smrtí stal obětí podvodu s luxusním vínem, tvrdí švýcarská média
Nákupem předražených lahví luxusního vína, které nikdo nedodal, měl Benoit Violier dostat restauraci do milionové ztráty.
Nejlepší šéfkuchař světa se zastřelil. Violier se dnes měl zúčastnit vyhlášení michelinských hvězd
Restaurant de l'Hotel de Ville, který má tři michelinské hvězdičky, byl v prosinci loňského roku korunován nejlepší restaurací na světě.
Přehled
Nejlepší bramborový salát? Bez salámu a s domácí majonézou, radí čeští šéfkuchaři
Své tipy na ten zaručeně nejlepší bramborový salát prozradili Roman Vaněk, Miroslav Kalina nebe Roman Paulus.
Grand restaurant vyhrálo pražské Spices. Mezi nejlepšími restauracemi jsou i dva podniky z Brna
Nejlepší restaurací v anketě Grand restaurant se stalo pražské Spices, který se pod vedením Jiřího Štifta specializuje na asijskou kuchyni.
Restaurací roku je pražské Café Savoy, nejlepší personál mají v Liberci
Restaurací roku, kterou ve čtvrtek večer vyhlásil gastronomický průvodce Restu, se stalo pražské Café Savoy. Vítěz vzešel z hlasování desítek tisíc…
Nejlepší burger na světě dělají v New Yorku. Není v něm ani kousek masa
Titul nejlepší burger na světě udělil magazín GQ newyorskému bistru. Nejde ale o tradiční jídlo z mletého hovězího.
Smaženice na šalotce, tatarák z lišek. Tak vaří z hub čeští šéfkuchaři
Prohlédnout si
15 fotografií
Předchozí
3
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama