reklama
šéfkuchař
Burger není karbanátek v housce. Čechům ho zničil fast food
Rozhovor s šéfkuchařem Café Palanda, které patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější burgrárny v Praze. Na zdejší menu pějí chválu Češi i cizinci, kteří…
Sapík: Dřív bylo na jídlo víc času, teď Češi jedí ve spěchu
Rozhovor s šéfkuchařem Pavlem Sapíkem o jeho otci, kuchařském řemesle a stravování Čechů.
Vymíráme, dobrou chuť. Ohrožená zvířata končí na talíři
Za prodej či konzumaci ohrožených druhů hrozí v Číně až deset let vězení, přesto se zvířata na místních trzích nadále prodávají.
Češi nemají stravovací návyky, říká šéfkuchař Jaroslav Sapík
Rozhovor s propagátorem české kuchyně Jaroslavem Sapíkem o kvalitě české gastronomie, zbytečnosti jménem biopotraviny a televizním kuchaři Láďovi…
Nejlepším kuchařem Česka je Sahajdák, Pohlreich až devátý
Anketu Zlatý kuchař 2013 vyhrál Oldřich Sahajdák, který v hlasování odborné veřejnosti předstihl Romana Pauluse, Jiřího Štifta či Zdeňka Pohlreicha.
Food-porno! Fotky jídel ničí restaurace, zlobí se kuchaři
Šéfkuchaři se bouří. Chování zákazníků, kteří si fotí jídlo v restauracích, považují za nebezpečný trend.
Předchozí
4
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama