reklama
restaurace
Blafy z jídelen mění na chuťové orgasmy. Ogaři z Beskyd dobyli Prahu s uzeným lalokem
Prohlédnout si
25 fotografií
"Málem jsem se rozplakal." Kavárníka stál krach podniku milion, nakonec ho vykradli
Kavárníkovi Ondřeji Kobzovi se do roku 2013 dařilo. Nastartoval dva podniky, pak otevřel zážitkovou restauraci Ermitage a ta ho stála vše, co měl.
Čapek tu psal Krakatit a myslel na jinou. Z ruiny je po 30 letech důstojná památka
Prohlédnout si
27 fotografií
Vyměňte Mikulov za Dolní Kounice. Malebné městečko si zahrálo i ve slavném Dědictví
Prohlédnout si
39 fotografií
Bratři otevřeli bistro na sídlišti. Na poctivý fast food k nim chodí ajťáci i babičky
Prohlédnout si
20 fotografií
Z mastného stánku pod Bezdězem udělali oázu mlsných turistů. Z nevěstince zas penzion
Prohlédnout si
20 fotografií
V šumavském kempu vaří šneky i žáby. Utopenci mají v Divokým bistru utrum
Prohlédnout si
20 fotografií
Hosty krmí luxusem a zlatem. Čech, který vařil královně, otevřel podnik pro každého
Prohlédnout si
20 fotografií
3:19
Původní majitelé ohrozili její existenci. Ve slavné kavárně Era se scházeli i umělci
Slavná kavárna Era na Černých polích v Brně sídlí v drobné nenápadné budově z roku 1927 od architekta Josefa Kranze.
Montoval motorky, dnes vaří z pampelišek. Jeho celerový tatarák ocenil i Pohlreich
Prohlédnout si
23 fotografií
Na velkou gastronomii není doba, běžný Čech 800 korun za jídlo nedá, říká podnikatel
Zatímco někteří provozovatelé podniky uzavřeli, v pražských Košířích se v půlce září otevřela nová restaurace Euphemia.
Další restaurace, které dal Pohlreich tři hvězdičky, končí. Kvůli energiím
Kvůli neúnosným nákladům zavírá další proslulá restaurace. Hodonínská hospoda Westy se proslavila v pořadu Ano, šéfe!
"Losos je mořské prase." Kuchař roku Čížek raději candáta na šalvěji a za lepší cenu
Prohlédnout si
15 fotografií
Ukrajinský šéfkuchař otvírá v Londýně bistro. Zaměstná v něm válečné uprchlíky
Ukrajinský šéfkuchař Yurii Kovryzhenko otevře v luxusní londýnské čtvrti Chelsea bistro s borščem i specialitami z fermentované zeleniny a ovoce.
Chutné a tečka. Rusové stáli frontu před fastfoodem, který nahradil McDonald's
Prohlédnout si
12 fotografií
Roman Paulus otevřel v Olomouci kantýnu. Jídlo tu stojí šestkrát méně než v Alcronu
Šéfkuchař před dvěma lety odešel z Alcronu a rozhodl si otevřít svůj podnik v Olomouci. Moderní kantýnu nedaleko centra provozuje od listopadu.
Pokud jste ztratili zuby, zavolejte. V britské pizzerii se našla protéza
Majitelka restaurace se snaží dopátrat majitele zubů. "Někomu určitě chybí," je přesvědčená.
Bistra mění název kanadských hranolek. Lidé si je pletou s Putinem a nechtějí je jíst
Ve Francii a v Kanadě se kritika ruské invaze svezla po nepravděpodobné oběti - hranolkách s kousky sýra a omáčkou. Pokrm totiž nese název poutine.
Jídlo ze stánku povýšil na zážitek. S grilovanými kuřaty si hraje jako v nóbl podniku
Prohlédnout si
20 fotografií
Obrazem: Rychlé pivo, klobása a hurá na vlak. Manželé mapují a fotí nádražky v Česku
Prohlédnout si
21 fotografií
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama