reklama
restaurace
Vepřo, knedlo, bao. Česká kuchyně se přizpůsobí asijským návštěvníkům
Prohlédnout si
17 fotografií
Jídlo tak dobré, že jsme ho nestihli vyfotit. S českou klasikou dělá něco nevídaného
Prohlédnout si
20 fotografií
Zájem o jejich dobroty byl enormní. Ukrajinská restaurace začala recepty zveřejňovat
Prohlédnout si
33 fotografií
Splnili si sen. Nizozemec a Češka si otevřeli gurmánskou restauraci na Kokořínsku
Prohlédnout si
30 fotografií
Brambory nad zlato a dezert, který vás vystřelí do vesmíru. Na Pankráci mají narváno
Prohlédnout si
22 fotografií
InFuzi či transFuzi? Nový podnik v Masaryčce vaří vlastní ležák i uzené pivo
Prohlédnout si
31 fotografií
Umělá inteligence může ovlivnit, jak vaří hospody. Hrozí standardizovaná průměrnost
Umělá inteligence by mohla ovlivnit vaření v restauracích. Jejich provozovatelé a kuchaři ji mohou využít mimo jiné při vymýšlení nových receptů.
Šéfkuchař servíruje pampelišky, které sám sbírá. To nejdůležitější ho naučila babička
Prohlédnout si
17 fotografií
Křupavá kůžička i šťavnaté maso. Kachnu z Hostince na Výtoni vychválil i známý herec
Prohlédnout si
22 fotografií
Blafy z jídelen mění na chuťové orgasmy. Ogaři z Beskyd dobyli Prahu s uzeným lalokem
Prohlédnout si
25 fotografií
"Málem jsem se rozplakal." Kavárníka stál krach podniku milion, nakonec ho vykradli
Kavárníkovi Ondřeji Kobzovi se do roku 2013 dařilo. Nastartoval dva podniky, pak otevřel zážitkovou restauraci Ermitage a ta ho stála vše, co měl.
Čapek tu psal Krakatit a myslel na jinou. Z ruiny je po 30 letech důstojná památka
Prohlédnout si
27 fotografií
Vyměňte Mikulov za Dolní Kounice. Malebné městečko si zahrálo i ve slavném Dědictví
Prohlédnout si
39 fotografií
Bratři otevřeli bistro na sídlišti. Na poctivý fast food k nim chodí ajťáci i babičky
Prohlédnout si
20 fotografií
Z mastného stánku pod Bezdězem udělali oázu mlsných turistů. Z nevěstince zas penzion
Prohlédnout si
20 fotografií
V šumavském kempu vaří šneky i žáby. Utopenci mají v Divokým bistru utrum
Prohlédnout si
20 fotografií
Hosty krmí luxusem a zlatem. Čech, který vařil královně, otevřel podnik pro každého
Prohlédnout si
20 fotografií
3:19
Původní majitelé ohrozili její existenci. Ve slavné kavárně Era se scházeli i umělci
Slavná kavárna Era na Černých polích v Brně sídlí v drobné nenápadné budově z roku 1927 od architekta Josefa Kranze.
Montoval motorky, dnes vaří z pampelišek. Jeho celerový tatarák ocenil i Pohlreich
Prohlédnout si
23 fotografií
Na velkou gastronomii není doba, běžný Čech 800 korun za jídlo nedá, říká podnikatel
Zatímco někteří provozovatelé podniky uzavřeli, v pražských Košířích se v půlce září otevřela nová restaurace Euphemia.
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama