kuchyně

Jídlo přímo z plotny a unikátní výhled na Prahu. České hospody si všimli až v Americe
2:11

Jídlo přímo z plotny a unikátní výhled na Prahu. České hospody si všimli až v Americe

Jídlo si hosté vyberou přímo na plotně, každý den se nabídka mění. Vaří se hlavně česká klasika, kuchař se inspiruje staročeskou kuchyní.
Nejlepší restauraci letoška mají v Olomouci. Entrée v anketě porazila i Alcron

Nejlepší restauraci letoška mají v Olomouci. Entrée v anketě porazila i Alcron

Hlasování se zúčastnilo 1620 hodnotitelů, kteří oznámkovali 218 českých restaurací.
Pracovala jsem v kanceláři, život mi změnila kuchařská show, říká úspěšná cukrářka z Werichovy vily

Pracovala jsem v kanceláři, život mi změnila kuchařská show, říká úspěšná cukrářka z Werichovy vily

Teplo kanceláře a jistý plat vyměnila za malou výrobničku na Smíchově. Razantní změny povolání nelituje.
Dršťkovou jsme vylívali, teď ji nestačíme vařit, říká Češka, která má ve Vídni restauraci

Dršťkovou jsme vylívali, teď ji nestačíme vařit, říká Češka, která má ve Vídni restauraci

Magda Stuchlíková odešla v roce 1982 se svou rodinou do Vídně. Po čtyřech letech si v rakouském hlavním městě otevřela restauraci.
Šéfkuchař nabízí strávníkům menu obsahující konopí. Jídlo lze dostat jen na lékařský předpis

Šéfkuchař nabízí strávníkům menu obsahující konopí. Jídlo lze dostat jen na lékařský předpis

Mladý kuchař vytvořil speciální jídelní lístek, ve kterém nabízí návštěvníkům jedné kalifornské restaurace netradiční zážitek spojený s účinky konopí…
Kamu ve Vietnamu poráží Ditu P. autentičností. Vaření opravdu může mít příběh

Kamu ve Vietnamu poráží Ditu P. autentičností. Vaření opravdu může mít příběh

Kamu ve Vietnamu je sympatická minisérie, která k vietnamské kuchyni, kultuře i menšině v Česku přistupuje s respektem a zároveň zvědavostí.
Glosa: Deník Dity P. vypadá, jako by dostal David Fincher objednávku na natočení food porna

Glosa: Deník Dity P. vypadá, jako by dostal David Fincher objednávku na natočení food porna

Startuje druhá série Deníku Dity P., pořadu, kterému se velmi snadno vysmívá, zároveň je ale svým způsobem fascinující.
Dvě Rakušanky chtějí zachránit svět. Domácím přístrojem na výrobu červů

Dvě Rakušanky chtějí zachránit svět. Domácím přístrojem na výrobu červů

Hmyz je jídlem budoucnosti, odborníci varují, že pakliže se také lidstvo v Evropě či Severní Americe nenaučí pojídat červy, sarančata a další…
Láďa Hruška se vrací. Jeho nová kuchařka je předem rozebraná

Láďa Hruška se vrací. Jeho nová kuchařka je předem rozebraná

Legendární postava amatérské gastronomie se s kuchařkou chystá na autogramiádovou tour. Pak už se promění v kutila, jenž má nahradit Přemka Podlahu.
Česká kuchyně? Nezdravá, ale chutná, tvrdí mongolská modelka
2:30

Česká kuchyně? Nezdravá, ale chutná, tvrdí mongolská modelka

V Show Jana Krause se představí herečka Zuzana Kronerová, herec Csongor Kassai a modelka Mungunzul.
Kuchařská hvězda zavádí vegetariánské menu. Myslí ekologicky

Kuchařská hvězda zavádí vegetariánské menu. Myslí ekologicky

Hvězda francouzské gastronomie mění koncept ve své restauraci. Chce nabídnout svým hostům především vegetariánské pokrmy.
Sapík: Dřív bylo na jídlo víc času, teď Češi jedí ve spěchu

Sapík: Dřív bylo na jídlo víc času, teď Češi jedí ve spěchu

Rozhovor s šéfkuchařem Pavlem Sapíkem o jeho otci, kuchařském řemesle a stravování Čechů.
Šéfkuchař Jiří Štift: V Česku probíhá revoluce ve stravování

Šéfkuchař Jiří Štift: V Česku probíhá revoluce ve stravování

Rozhovor s šéfkuchařem pražského Mandarin Hotel Oriental Jiřím Štiftem o televizních pořadech o vaření a zdravém životním stylu Čechů.
Netradiční spotřebiče: Zvládnou sushi i brambory

Netradiční spotřebiče: Zvládnou sushi i brambory

S rýžovarem uvaříme rýži vždy správně. Loupačka si poradí s otravným škrábáním brambor