Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
České porodnictví
Vize město
Valentýn
Změna směru
BeNative
Další
Kultura
LifeStyle
Speciály
18. 2. Gizela
-6 ˚C
Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
České porodnictví
Vize město
Valentýn
Změna směru
BeNative
18. 2. Gizela
-6 ˚C
Sledujte nás:
Přihlásit
Spravovat účet
Odhlásit se
reklama
vaření
Nechci žádného šéfa, řekla si kuchařka Světlana. Dnes má vlastní cateringovou firmu
Prohlédnout si
11 fotografií
Hodnotili jídlo dřív, než se jen fotilo. Dva novináři změnili pohled na gastronomii
Prohlédnout si
8 fotografií
0:39
Jan Punčochář prozradil trik na ty nejkřehčí řízky. Připravte si starý chléb
Nejen o vaření v době normalizace hovořil Jan Punčochář ve vzpomínkovém cyklu Husákovy děti. Pusťte si všechny díly kliknutím na tento odkaz.
2:08
Potetovaný šéfkuchař změnil rodinný podnik v luxusní restauraci. A nemá co říct dál
Ve videotéce Disney+ je od středy třetí řada populárního seriálu Medvěd o šéfkuchaři, který proměnil rodinný podnik v luxusní restauraci.
Umělá inteligence může ovlivnit, jak vaří hospody. Hrozí standardizovaná průměrnost
Umělá inteligence by mohla ovlivnit vaření v restauracích. Jejich provozovatelé a kuchaři ji mohou využít mimo jiné při vymýšlení nových receptů.
Pecina: Proti psímu masu nic nemám. Krev a morek dávám i do dezertů, sladké nemusím
V knize Jazyk, srdce, mozek, krev skládá poctu moravské kuchyni. "I ze zbytkových surovin uvaříte plnohodnotný pokrm," říká grafik Martin Pecina.
Montoval motorky, dnes vaří z pampelišek. Jeho celerový tatarák ocenil i Pohlreich
Prohlédnout si
23 fotografií
Těhotnej kuchař: Fit jídel mají všichni už plné zuby, lidi si dají radši dršťkovou
Publikum si získal krom svého kuchařského umu také jadrným projevem. Jaroslav Vajgl alias Těhotnej kuchař letos získal cenu Křišťálová lupa.
Divadlo krutosti. Ve filmu šéfkuchař na ostrově přichystal boháčům nečekané menu
Kina promítají snímek Menu. Hosté připlouvají do luxusní restaurace, kterou vede postava hraná Ralphem Fiennesem.
Zemřela autorka blogu o vaření Powellová, podle které vznikl film Julie a Julia
Spisovatelka a autorka blogu o vaření Julie Powellová zemřela, bylo jí 49 let. Její autobiografická kniha se stala předlohou pro film Julie a Julia z roku 2009, ve kterém hrála Meryl Streepová. O…
Přečíst zprávu
Napínavější než pátrání po vrahovi. Šéfkuchař v seriálu zachraňuje krachující podnik
Partnerka ho opustila, přepadají ho panické ataky. V seriálu Medvěd se šéfkuchař z luxusní restaurace ujímá chaotické a zapadlé prodejny sendvičů.
Personál je na nože, šéfkuchař nestíhá. Film z nóbl restaurace vznikl na jediný záběr
Šéfkuchař se nesoustředí, dělá chyby. Ani on, ani personál se nezastaví, dokud neodejde poslední zákazník.
Mafián natáčel, jak vaří, a nezakryl si tetování. Policie ho díky tomu vypátrala
Hledaný italský mafián Marc Feren Biart šest let úspěšně unikal policii a žil si spokojeně v Karibiku. Pak ale udělal osudovou chybu.
Stres a řev kuchaře posunou dál. MasterChef byl pro mě zlom, říká nejmladší vítězka
Rozhovor s kuchařkou Kristínou Nemčkovou o tom, proč se učí vařit v Londýně, proč se u sporáku nesnese s babičkou a proč brečela nad úrovní hotelovek.
Gastronomická oáza. Restaurace uprostřed eukalyptového lesa připomíná páru nad hrncem
Prohlédnout si
12 fotografií
0:38
Nakupovat v supermarketu je luxus, říká pan Cuketka. Vaří pro lidi jako Láďa Hruška
Rozhovor s panem Cuketkou o stavu české gastronomie a vaření doslova za pár korun.
Oceněný olomoucký šéfkuchař se nebojí experimentovat, svým hostům uspořádal i Poslední večeři Páně
Šéfkuchař Přemek Forejt kombinuje neslučitelné suroviny v olomouckém Entrée, které loni anketa Grand Restaurant vyhlásila nejlepší českou restaurací.
Z hotelovky rovnou k sushi, šnekům a žabím stehýnkům. Ve čtyřiadvaceti šéfuje oceňované restauraci
Ondřej Dulanský patří mezi nejmladší české šéfkuchaře a v Brně vede oceňovanou restauraci Pavillon.
1:05
Milujete (proklínáte) návody z Ikey? Firma je otiskla na pečicí papír, můžete si podle nich uvařit
Pokud přemýšlíte, co jednoduchého uvařit k obědu nebo večeři, můžete se inspirovat novými Ikea recepty. Podstatné ovšem je, abyste dokázali rozluštit…
Konec hnědým omáčkám. Šéfkuchaři servírovali ve škole v Neratovicích svíčkovou, chřest i tuňáka
Prohlédnout si
15 fotografií
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama