reklama
šéfkuchař
V civilizovaných zemích se v restauraci nekouří, je to populismus poslanců, tvrdí čeští šéfkuchaři
Zákon o zákazu kouření v restauracích neprošel. Podle šéfkuchařů z vyhlášených restaurací se Česko zase vzdálilo moderním trendům.
Gastronomický úspěch pro Česko. Praha získala třetí hvězdu od Michelina
Alcron a La Degustation si i letos udržely michelinskou hvězdu, do gastronomického průvodce nově přibylo ocenění pro restauraci Field.
Nejlepší kuchař na světě se před smrtí stal obětí podvodu s luxusním vínem, tvrdí švýcarská média
Nákupem předražených lahví luxusního vína, které nikdo nedodal, měl Benoit Violier dostat restauraci do milionové ztráty.
Nejlepší šéfkuchař světa se zastřelil. Violier se dnes měl zúčastnit vyhlášení michelinských hvězd
Restaurant de l'Hotel de Ville, který má tři michelinské hvězdičky, byl v prosinci loňského roku korunován nejlepší restaurací na světě.
Přehled
Nejlepší bramborový salát? Bez salámu a s domácí majonézou, radí čeští šéfkuchaři
Své tipy na ten zaručeně nejlepší bramborový salát prozradili Roman Vaněk, Miroslav Kalina nebe Roman Paulus.
Grand restaurant vyhrálo pražské Spices. Mezi nejlepšími restauracemi jsou i dva podniky z Brna
Nejlepší restaurací v anketě Grand restaurant se stalo pražské Spices, který se pod vedením Jiřího Štifta specializuje na asijskou kuchyni.
Restaurací roku je pražské Café Savoy, nejlepší personál mají v Liberci
Restaurací roku, kterou ve čtvrtek večer vyhlásil gastronomický průvodce Restu, se stalo pražské Café Savoy. Vítěz vzešel z hlasování desítek tisíc…
Nejlepší burger na světě dělají v New Yorku. Není v něm ani kousek masa
Titul nejlepší burger na světě udělil magazín GQ newyorskému bistru. Nejde ale o tradiční jídlo z mletého hovězího.
Smaženice na šalotce, tatarák z lišek. Tak vaří z hub čeští šéfkuchaři
Prohlédnout si
15 fotografií
Burger není karbanátek v housce. Čechům ho zničil fast food
Rozhovor s šéfkuchařem Café Palanda, které patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější burgrárny v Praze. Na zdejší menu pějí chválu Češi i cizinci, kteří…
Sapík: Dřív bylo na jídlo víc času, teď Češi jedí ve spěchu
Rozhovor s šéfkuchařem Pavlem Sapíkem o jeho otci, kuchařském řemesle a stravování Čechů.
Vymíráme, dobrou chuť. Ohrožená zvířata končí na talíři
Za prodej či konzumaci ohrožených druhů hrozí v Číně až deset let vězení, přesto se zvířata na místních trzích nadále prodávají.
Češi nemají stravovací návyky, říká šéfkuchař Jaroslav Sapík
Rozhovor s propagátorem české kuchyně Jaroslavem Sapíkem o kvalitě české gastronomie, zbytečnosti jménem biopotraviny a televizním kuchaři Láďovi…
Nejlepším kuchařem Česka je Sahajdák, Pohlreich až devátý
Anketu Zlatý kuchař 2013 vyhrál Oldřich Sahajdák, který v hlasování odborné veřejnosti předstihl Romana Pauluse, Jiřího Štifta či Zdeňka Pohlreicha.
Food-porno! Fotky jídel ničí restaurace, zlobí se kuchaři
Šéfkuchaři se bouří. Chování zákazníků, kteří si fotí jídlo v restauracích, považují za nebezpečný trend.
Předchozí
4
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama