reklama
šéfkuchař
Šéfkuchař žaluje designérku, dodala mu nekvalitní židle. Lidé je při večeři rozsedají
Michelinský šéfkuchař žaluje interiérovou designérku, po které požaduje 190 tisíc liber (v přepočtu asi 5,6 milionu korun).
Přehled
Tohle je nejlepší restaurace podle Maurera. Podává kulajdu a porazila i Alcron
Deset nejlepších restaurací podle Maurerova výběru Grand Restaurant si prohlédněte v galerii.
Britský šéfkuchař odmítl zápis do michelinského průvodce. Prodávají pneumatiky, řekl
"Nepotřebuji Michelin a oni nepotřebují mě. Oni prodávají pneumatiky, já jídlo," uvedl Marco Pierre White.
Zemřel "šéfkuchař století" Joël Robuchon. Proslavil se receptem na bramborovou kaši
Šéfkuchař podlehl v pondělí ve švýcarské Ženevě rakovině. Bylo mu 73 let.
V Tatrách vaří prezidentům i Gottovi. Udělat halászlé Miloši Zemanovi byla výzva, říká šéfkuchař
Miroslav Zamiška vaří v hotelu u Štrbského plesa dva roky. Stihl vařit i pro Miloše Zemana a Andreje Kisku.
Slavný šéfkuchař Anthony Bourdain spáchal sebevraždu, bylo mu 61 let
Kuchařská hvězda Anthony Bourdain zemřela ve věku 61 let, podle informací CNN spáchal jednašedesátiletý rodák z New Yorku sebevraždu.
Oceněný olomoucký šéfkuchař se nebojí experimentovat, svým hostům uspořádal i Poslední večeři Páně
Šéfkuchař Přemek Forejt kombinuje neslučitelné suroviny v olomouckém Entrée, které loni anketa Grand Restaurant vyhlásila nejlepší českou restaurací.
Zemřel "papež francouzské kuchyně" a guru moderní gastronomie Paul Bocuse
Paul Bocuse byl držitelem tří michelinských hvězd. Spoluzakládal principy současné gastronomie, jako první kladl důraz na prezentaci jídel.
Z hotelovky rovnou k sushi, šnekům a žabím stehýnkům. Ve čtyřiadvaceti šéfuje oceňované restauraci
Ondřej Dulanský patří mezi nejmladší české šéfkuchaře a v Brně vede oceňovanou restauraci Pavillon.
1:28
Kolumbijské ženy provozují restauraci ve vězení. Poskytuje jim rozptýlení i šanci do budoucna
Ženská restaurace v kolumbijském městě Cartagena není jen tak obyčejnou gastro zastávkou. Nachází se totiž v Okresní ženské věznici San Diego. A…
Uznávaný francouzský šéfkuchař požádal o vymazání z michelinského průvodce. Chce klid od inspektorů
Sébastien Bras už nechce vařit jídla ve stresu, že nebudou chutnat anonymním michelinským inspektorům.
Vyhýbáme se talířům, dezerty dáváme třeba na ruku, polévku do stříkačky, říká šéf restaurace
Celé je to hra. Když si člověk udělá rezervaci na večeři, neví, kam jde. Až ten den mu přijdou SMS zprávou indicie, kam se má dostavit.
Sypeš to tam jak Babica! Drsný šéf slaví 60 let, tohle jsou nejslavnější hlášky Zdeňka Pohlreicha
Prohlédnout si
21 fotografií
Jídlo v letadlech bych nepozřel ani náhodou, říká slavný šéfkuchař. Sám přitom vařil pro aerolinky
Pokrmy z letadel by nepozřel i proto, že sám deset let pracoval u singapurských aerolinek, a má tak přehled o tom, jak to se zásobováním fungovalo.
Nádobí na zdi, světla ze struhadel a spousta hladových lidí. Bezdomovci otevřeli vlastní bistro
Prohlédnout si
22 fotografií
Nejlepším šéfkuchařem na světě je Američan. Na kuchařské olympiádě zvítězil s vegetariánským jídlem
Mathew Peters ze Spojených států se stal nejlepším šéfkuchařem na světě. Na prestižní gastronomické soutěži Bocuse d´Or, která byla založena v roce…
Na michelinské vaření jsme chudá země. Češi se pořád budou ptát po řízku, říká šéfkuchař
Má pouze výuční list, ale mluví plynně anglicky a francouzsky. Vařil v několika restauracích oceněných po celém světě. „Jsem kuchař, který ví co chce…
Michelinská restaurace dostala pokutu 32 milionů. Hostovi omylem naservírovala kus železa
Šéfkuchař bistra je výší sankce podle svého právního zástupce šokován a s největší pravděpodobností se proti rozsudku v nejbližší době odvolá.
Chceme vařit z mechu i lišejníku, říká šéfkuchař Esky. Michelinská hvězda pro něj není prioritou
Rozhovor s Martinem Štanglem o severské gastronomii, kuchyni našich babiček a plýtvání surovinami.
Slavné michelinské restaurace jsou sterilní jak nemocnice, já hledám punk, říká kreativní šéfkuchař
Jan Všetečka působí jako kreativní šéfkuchař sítě restaurací Ambiente. Vymýšlí nová jídla a hledá způsob, jak posunout českou gastronomii výš.
Předchozí
3
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama