reklama
 
 

Smaženice na šalotce, tatarák z lišek. Tak vaří z hub čeští šéfkuchaři

AKTUALIZOVÁNO 10. 9. 2015
Sedm českých šéfkuchařů odkrylo tajemství své kuchyně a prozradilo, jaké delikatesy připravují svým hostům z hříbků, lišek, bedel či ryzců.
Doporučujeme

Fotogalerie  Češi jsou národem houbařů. Znají desítky možných způsobů, jak si z nich připravit chutný pokrm, a každá rodina má recept na tu zaručeně nejlepší smaženici.  

Jak to ale mají slavní čeští šéfkuchaři? Aktuálně.cz oslovilo sedm gastronomických odborníků, kteří se shodli na jediném – smaženice je stará česká klasika, kterou jen máloco překoná.  

Přečtěte si, jaké recepty z hub připravují ve svých vyhlášených podnicích šéfkuchaři Miroslav Kalina, Jiří Štift, Jan Punčochář nebo Pavel Sapík. 

autor: pej

Související

    reklama
    reklama
    reklama
    Komerční sdělení
    reklama
    reklama