Maurerův Grand Restaurant

Oceněný olomoucký šéfkuchař se nebojí experimentovat, svým hostům uspořádal i Poslední večeři Páně

Oceněný olomoucký šéfkuchař se nebojí experimentovat, svým hostům uspořádal i Poslední večeři Páně

Šéfkuchař Přemek Forejt kombinuje neslučitelné suroviny v olomouckém Entrée, které loni anketa Grand Restaurant vyhlásila nejlepší českou restaurací.
Praha má novou michelinskou hvězdu. Pořád tu zvoní telefony, máme na čtyři dny plno, říká šéfkuchař

Praha má novou michelinskou hvězdu. Pořád tu zvoní telefony, máme na čtyři dny plno, říká šéfkuchař

Česká gastronomie se pyšní další michelinskou hvězdou. Místo v prestižním gastronomickém průvodci obsadila restaurace Field šéfkuchaře Radka Kašpárka.
Praha má nejlepší hotel v Evropě. TripAdvisor nám pomohl víc než drahé reklamy, říká jeho šéf

Praha má nejlepší hotel v Evropě. TripAdvisor nám pomohl víc než drahé reklamy, říká jeho šéf

Pražské hotely jsou podle ředitele hotelu U Zlaté studně na vysoké úrovni a Praha patří k nejoblíbenějším turistickým destinacím.
Lepší než Alcron? Grand restaurant je jako Český slavík, výhry si ale vážíme, tvrdí šéfkuchař Štift

Lepší než Alcron? Grand restaurant je jako Český slavík, výhry si ale vážíme, tvrdí šéfkuchař Štift

Šéfkuchař Jiří Štift vnímá první místo v anketě Grand restaurant jako poctu i dobrou reklamu. "Češi jsou velcí experimentátoři," říká v rozhovoru.
Grand restaurant vyhrálo pražské Spices. Mezi nejlepšími restauracemi jsou i dva podniky z Brna

Grand restaurant vyhrálo pražské Spices. Mezi nejlepšími restauracemi jsou i dva podniky z Brna

Nejlepší restaurací v anketě Grand restaurant se stalo pražské Spices, který se pod vedením Jiřího Štifta specializuje na asijskou kuchyni.
Hostil na Hradě královnu, teď vaří na farmě Dagmar Havlové

Hostil na Hradě královnu, teď vaří na farmě Dagmar Havlové

Rozhovor s vysloužilým šéfkuchařem z Alcronu, který vařil v hradní kuchyni Václava Havla pro anglickou královnu a v současnosti pracuje na farmě…
Pohlreich: Češi pořád řeší velikost porce a cenu jídla

Pohlreich: Češi pořád řeší velikost porce a cenu jídla

Rozhovor s šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem o letošním roku v české gastronomii, kuchařských cenách i popularitě Ládi Hrušky.
Nejoblíbenější restaurací v Česku je pražské Brasileiro

Nejoblíbenější restaurací v Česku je pražské Brasileiro

V nové anketě, která mapuje zajímavé gastronomické podniky po celé České republice, bodovaly restaurace U Sapíků, U Štěpána nebo Restaurace U…
Pohlreich? Uškodila mu popularita, tvrdí vítězný šéfkuchař

Pohlreich? Uškodila mu popularita, tvrdí vítězný šéfkuchař

Rozhovor s šéfkuchařem Pavlem Sapíkem, jehož restaurace zvítězila v prestižní gastronomické anketě Maurerova výběru Grand Restaurant.
Nejlepší restaurace Česka? Pražská Terasa U Zlaté Studně

Nejlepší restaurace Česka? Pražská Terasa U Zlaté Studně

Vítězem gastronomické ankety Maurerův výběr Grand Restaurant se stala Terasa U Zlaté Studně, na druhém místě skončil Alcron.
Češi? Nejraději mají svíčkovou a řízek, říká Pavel Maurer

Češi? Nejraději mají svíčkovou a řízek, říká Pavel Maurer

Rozhovor s Pavlem Maurerem o stravovacích návycích i zlozvycích Čechů, kvalitě tuzemských restaurací a kulinárních pořadech.
Sapík: Dřív bylo na jídlo víc času, teď Češi jedí ve spěchu

Sapík: Dřív bylo na jídlo víc času, teď Češi jedí ve spěchu

Rozhovor s šéfkuchařem Pavlem Sapíkem o jeho otci, kuchařském řemesle a stravování Čechů.
Jan Punčochář: Masox a náhražky mi nesmí do kuchyně

Jan Punčochář: Masox a náhražky mi nesmí do kuchyně

Rozhovor s předním českým šéfkuchařem Janem Punčochářem o víně, gastronomii a lesku a bídě tuzemských kulinárních pořadů.
Deset nejvlivnějších lidí české kuchyně. Včetně Babici

Deset nejvlivnějších lidí české kuchyně. Včetně Babici

Kuchaři, nadšenci i novináři. Kdo patří mezi deset nejvlivnějších osobností?
Restaurací roku podle Maurera je Koishi Fish & Sushi

Restaurací roku podle Maurera je Koishi Fish & Sushi

Maurerův Grand Restaurant vyhrál podruhé v historii brněnský podnik