reklama
 
 

Pohlreich kapra, Paulus candáta. Co vaří kuchaři na Vánoce?

22. 12. 2014
Co vaří nejznámější čeští šéfkuchaři na Štědrý den? Inspirujte se tipy Zdeňka Pohlreicha, Romana Pauluse nebo Oldřicha Sahajdáka.

Fotogalerie – Ke Štědrému večeru patří spolu s vánočním stromečkem i smažený kapr s bramborovým salátem. Vyhlášení šéfkuchaři nabízejí během Vánoc ve svých restauracích netradiční delikatesy, ochutnat můžete polévku z pečených kaštanů, zauzeného lososového pstruha s křenem nebo pečené šneky.  

Podívejte se, co vaří ve svých restauracích na Štědrý den vyhlášení šéfkuchaři Zdeněk Pohlreich, Roman Paulus, Mirek Kalina nebo Oldřich Sahajdák a na čem si naopak pochutnají doma se svou rodinou. 

autor: Petra Jansová | 22. 12. 2014

Související

    Hlavní zprávy

    reklama
    reklama
    reklama
    reklama
    reklama

    Sponzorované odkazy

    reklama