reklama
 
 

Pohlreich kapra, Paulus candáta. Co vaří kuchaři na Vánoce?

22. 12. 2014 10:35
Co vaří nejznámější čeští šéfkuchaři na Štědrý den? Inspirujte se tipy Zdeňka Pohlreicha, Romana Pauluse nebo Oldřicha Sahajdáka.

Fotogalerie – Ke Štědrému večeru patří spolu s vánočním stromečkem i smažený kapr s bramborovým salátem. Vyhlášení šéfkuchaři nabízejí během Vánoc ve svých restauracích netradiční delikatesy, ochutnat můžete polévku z pečených kaštanů, zauzeného lososového pstruha s křenem nebo pečené šneky.  

Podívejte se, co vaří ve svých restauracích na Štědrý den vyhlášení šéfkuchaři Zdeněk Pohlreich, Roman Paulus, Mirek Kalina nebo Oldřich Sahajdák a na čem si naopak pochutnají doma se svou rodinou. 

autor: Petra Jansová | 22. 12. 2014 10:35

Související

    Hlavní zprávy

    reklama
    reklama
    reklama
    reklama
    reklama

    Sponzorované odkazy

    reklama