reklama
potraviny
Češi? Nejraději mají svíčkovou a řízek, říká Pavel Maurer
Rozhovor s Pavlem Maurerem o stravovacích návycích i zlozvycích Čechů, kvalitě tuzemských restaurací a kulinárních pořadech.
Zpátky do středověku, času selského rozumu a soběstačnosti
Prohlédnout si
35 fotografií
Proti blafům! Dobré restaurace odliší úřední nálepka kvality
Francouzské restaurace, které vaří svá jídla, budou moct vyvěsit logo domácky dělaného jídla. Země tak bojuje proti klesající úrovní místní…
Šéfkuchař Jiří Štift: V Česku probíhá revoluce ve stravování
Rozhovor s šéfkuchařem pražského Mandarin Hotel Oriental Jiřím Štiftem o televizních pořadech o vaření a zdravém životním stylu Čechů.
Zákulisí restaurace Essencia, kde vládne Jiří Štift
Prohlédnout si
12 fotografií
Jan Punčochář: Masox a náhražky mi nesmí do kuchyně
Rozhovor s předním českým šéfkuchařem Janem Punčochářem o víně, gastronomii a lesku a bídě tuzemských kulinárních pořadů.
Tajná zákoutí restaurace Le Terroir v románských sklepech
Prohlédnout si
15 fotografií
Smažák by se měl zakázat. Zabíjí lidi, tvrdí Miroslav Kalina
Rozhovor s šéfkuchařem Miroslavem Kalinou o konzervativních Češích, o ženách v kuchyni a nové pražské gastronomii.
Češi nemají stravovací návyky, říká šéfkuchař Jaroslav Sapík
Rozhovor s propagátorem české kuchyně Jaroslavem Sapíkem o kvalitě české gastronomie, zbytečnosti jménem biopotraviny a televizním kuchaři Láďovi…
10 nejlepších kuchařů České republiky
Prohlédnout si
20 fotografií
Peří, chlupy a štětiny. To byl kuchyňský olej z Číny
Čínské úřady odhalují potravinářské praktiky, které jsou jen pro silné žaludky
Chipsy slaví 160 let. Vznikly jako pomsta zákazníkovi
Muž v restauraci si stěžoval na příliš tlusté plátky brambor. Vznikla pohroma dietologů
Češi se odvrací od fast foodu. Nadchl je nový typ jídla
Jídlo s příběhem začíná vytlačovat tradiční jídelní zlozvyky Čechů
Za potraviny nikdo neručí. Jak rozeznat špatné jídlo
Podle čeho se řídit při výběru potravin, když na stát není příliš spolehnutí
Dobrou chuť! Na trh mířily kuřecí pařáty 46 let staré
Členové gangu ošetřovali prošlé maso peroxidem vodíku a dalšími chemikáliemi
Tajemství parmezánu? Mniši ho znají již od 13. století
V klášterech přemýšleli, jak uchovat mléko. Tak vznikly obří bochníky sýra
Nanuk versus zmrzlina: Někdy chemie, jindy kvalita
Co chutná lépe a jak poznat kvalitní zmrzlinu
Pomazánkové máslo má zákaz. Jak by se mělo jmenovat?
Hlasujte v anketě Aktuálně.cz o nový název pro pomazánkové máslo
Smrad z lednice otrávil 7 lidí, dům evakuovali
San Jose - Když se zaměstnankyně americké telefonní společnosti rozhodla vyčistit ledničku plnou zkaženého jídla, netušila, že tím svým…
Bude se v USA konzumovat geneticky upravené maso?
Úřady vyzývají americkou veřejnost k debatě
Předchozí
4
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama