reklama
Kuchařské hvězdy Česka
Vařil pro Zemana i Obamu. Barack mi podepsal menu, vzpomíná
Rozhovor se šéfkuchařem restaurace Art Nouveau v Obecním domě Janem Horkým o přípravě menu pro Baracka Obamu, dietních omezeních Miloše Zemana a…
Vaněk: Češi grilování milují. Až teď se ho ale začínají učit
Rozhovor s Romanem Vaňkem o grilování, správném výběru surovin na barbecue i všemožných "pačukádách", které Češi při přípravě masa stále používají.
Burger není karbanátek v housce. Čechům ho zničil fast food
Rozhovor s šéfkuchařem Café Palanda, které patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější burgrárny v Praze. Na zdejší menu pějí chválu Češi i cizinci, kteří…
Hostil na Hradě královnu, teď vaří na farmě Dagmar Havlové
Rozhovor s vysloužilým šéfkuchařem z Alcronu, který vařil v hradní kuchyni Václava Havla pro anglickou královnu a v současnosti pracuje na farmě…
Přehled
Češi neumí platit za dobré jídlo, shodují se šéfkuchaři
Rozhovory se známými kuchaři, kteří prozradili nejenom, co si myslí o úrovni české gastronomie.
Pohlreich? Uškodila mu popularita, tvrdí vítězný šéfkuchař
Rozhovor s šéfkuchařem Pavlem Sapíkem, jehož restaurace zvítězila v prestižní gastronomické anketě Maurerova výběru Grand Restaurant.
Nejlepší restaurace Česka? Pražská Terasa U Zlaté Studně
Vítězem gastronomické ankety Maurerův výběr Grand Restaurant se stala Terasa U Zlaté Studně, na druhém místě skončil Alcron.
Sajler: Jídlo z fast foodu je dražší než guláš. Změňme to!
Rozhovor s Filipem Sajlerem o zákulisí televizního pořadu Kluci v akci, kvalitách dnešních závodních jídelen i gastronomických chutích Angely…
Lidem je stále jedno, co jedí, tvrdí nejlepší český kuchař
Rozhovor s Oldřichem Sahajdákem o úrovni tuzemských restaurací, zkušenostech ze zahraničí a jedinečnosti české gastronomie.
V Česku mám problém dobře se najíst, tvrdí elitní kuchařka
Kamila Rundusová vařila v kuchyni jednoho z nejznámějších televizních kuchařů, zkušenost u Jamieho Olivera ale bere jen jako odrazový můstek.
Češi? Nejraději mají svíčkovou a řízek, říká Pavel Maurer
Rozhovor s Pavlem Maurerem o stravovacích návycích i zlozvycích Čechů, kvalitě tuzemských restaurací a kulinárních pořadech.
Sapík: Dřív bylo na jídlo víc času, teď Češi jedí ve spěchu
Rozhovor s šéfkuchařem Pavlem Sapíkem o jeho otci, kuchařském řemesle a stravování Čechů.
Syrové, studené a bez masa. Češi objevují kouzlo raw food
Rozhovor s Janem Plajnerem o veganství, syrové stravě a zlepšujícím se životním stylu Čechů.
Roman Paulus: Češi si zvykli chodit do kvalitních restaurací
Rozhovor s Romanem Paulusem o zkušenostech ze zahraničí, kvalitě české gastronomie, michelinské hvězdě a úskalích reklamní spolupráce s obchodním…
Pohlreich: České restaurace? Pár desítek let a bude to dobré
Rozhovor s šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem o úrovni české gastronomie, hercích za sporákem a smaženém sýru.
Láďa Hruška: Pohlreich? Tomu nesahám ani po nehet na palci
Rozhovor s televizním kuchařem Ladislavem Hruškou o úrovni české gastronomie, kvalitě televizního zpravodajství a chlebu, který padá vždy namazanou…
Šéfkuchař Jiří Štift: V Česku probíhá revoluce ve stravování
Rozhovor s šéfkuchařem pražského Mandarin Hotel Oriental Jiřím Štiftem o televizních pořadech o vaření a zdravém životním stylu Čechů.
Jan Punčochář: Masox a náhražky mi nesmí do kuchyně
Rozhovor s předním českým šéfkuchařem Janem Punčochářem o víně, gastronomii a lesku a bídě tuzemských kulinárních pořadů.
Smažák by se měl zakázat. Zabíjí lidi, tvrdí Miroslav Kalina
Rozhovor s šéfkuchařem Miroslavem Kalinou o konzervativních Češích, o ženách v kuchyni a nové pražské gastronomii.
Češi nemají stravovací návyky, říká šéfkuchař Jaroslav Sapík
Rozhovor s propagátorem české kuchyně Jaroslavem Sapíkem o kvalitě české gastronomie, zbytečnosti jménem biopotraviny a televizním kuchaři Láďovi…
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama