Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
České porodnictví
Vize město
Valentýn
Změna směru
BeNative
Další
Kultura
LifeStyle
Speciály
5. 3. Kazimír
3 ˚C
Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
České porodnictví
Vize město
Valentýn
Změna směru
BeNative
5. 3. Kazimír
3 ˚C
Sledujte nás:
Přihlásit
Spravovat účet
Odhlásit se
reklama
Kuchařské hvězdy Česka
Vařil pro Zemana i Obamu. Barack mi podepsal menu, vzpomíná
Rozhovor se šéfkuchařem restaurace Art Nouveau v Obecním domě Janem Horkým o přípravě menu pro Baracka Obamu, dietních omezeních Miloše Zemana a…
Vaněk: Češi grilování milují. Až teď se ho ale začínají učit
Rozhovor s Romanem Vaňkem o grilování, správném výběru surovin na barbecue i všemožných "pačukádách", které Češi při přípravě masa stále používají.
Burger není karbanátek v housce. Čechům ho zničil fast food
Rozhovor s šéfkuchařem Café Palanda, které patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější burgrárny v Praze. Na zdejší menu pějí chválu Češi i cizinci, kteří…
Hostil na Hradě královnu, teď vaří na farmě Dagmar Havlové
Rozhovor s vysloužilým šéfkuchařem z Alcronu, který vařil v hradní kuchyni Václava Havla pro anglickou královnu a v současnosti pracuje na farmě…
Přehled
Češi neumí platit za dobré jídlo, shodují se šéfkuchaři
Rozhovory se známými kuchaři, kteří prozradili nejenom, co si myslí o úrovni české gastronomie.
Pohlreich? Uškodila mu popularita, tvrdí vítězný šéfkuchař
Rozhovor s šéfkuchařem Pavlem Sapíkem, jehož restaurace zvítězila v prestižní gastronomické anketě Maurerova výběru Grand Restaurant.
Nejlepší restaurace Česka? Pražská Terasa U Zlaté Studně
Vítězem gastronomické ankety Maurerův výběr Grand Restaurant se stala Terasa U Zlaté Studně, na druhém místě skončil Alcron.
Sajler: Jídlo z fast foodu je dražší než guláš. Změňme to!
Rozhovor s Filipem Sajlerem o zákulisí televizního pořadu Kluci v akci, kvalitách dnešních závodních jídelen i gastronomických chutích Angely…
Lidem je stále jedno, co jedí, tvrdí nejlepší český kuchař
Rozhovor s Oldřichem Sahajdákem o úrovni tuzemských restaurací, zkušenostech ze zahraničí a jedinečnosti české gastronomie.
V Česku mám problém dobře se najíst, tvrdí elitní kuchařka
Kamila Rundusová vařila v kuchyni jednoho z nejznámějších televizních kuchařů, zkušenost u Jamieho Olivera ale bere jen jako odrazový můstek.
Češi? Nejraději mají svíčkovou a řízek, říká Pavel Maurer
Rozhovor s Pavlem Maurerem o stravovacích návycích i zlozvycích Čechů, kvalitě tuzemských restaurací a kulinárních pořadech.
Sapík: Dřív bylo na jídlo víc času, teď Češi jedí ve spěchu
Rozhovor s šéfkuchařem Pavlem Sapíkem o jeho otci, kuchařském řemesle a stravování Čechů.
Syrové, studené a bez masa. Češi objevují kouzlo raw food
Rozhovor s Janem Plajnerem o veganství, syrové stravě a zlepšujícím se životním stylu Čechů.
Roman Paulus: Češi si zvykli chodit do kvalitních restaurací
Rozhovor s Romanem Paulusem o zkušenostech ze zahraničí, kvalitě české gastronomie, michelinské hvězdě a úskalích reklamní spolupráce s obchodním…
Pohlreich: České restaurace? Pár desítek let a bude to dobré
Rozhovor s šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem o úrovni české gastronomie, hercích za sporákem a smaženém sýru.
Láďa Hruška: Pohlreich? Tomu nesahám ani po nehet na palci
Rozhovor s televizním kuchařem Ladislavem Hruškou o úrovni české gastronomie, kvalitě televizního zpravodajství a chlebu, který padá vždy namazanou…
Šéfkuchař Jiří Štift: V Česku probíhá revoluce ve stravování
Rozhovor s šéfkuchařem pražského Mandarin Hotel Oriental Jiřím Štiftem o televizních pořadech o vaření a zdravém životním stylu Čechů.
Jan Punčochář: Masox a náhražky mi nesmí do kuchyně
Rozhovor s předním českým šéfkuchařem Janem Punčochářem o víně, gastronomii a lesku a bídě tuzemských kulinárních pořadů.
Smažák by se měl zakázat. Zabíjí lidi, tvrdí Miroslav Kalina
Rozhovor s šéfkuchařem Miroslavem Kalinou o konzervativních Češích, o ženách v kuchyni a nové pražské gastronomii.
Češi nemají stravovací návyky, říká šéfkuchař Jaroslav Sapík
Rozhovor s propagátorem české kuchyně Jaroslavem Sapíkem o kvalitě české gastronomie, zbytečnosti jménem biopotraviny a televizním kuchaři Láďovi…
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama