Češi neumí platit za dobré jídlo, shodují se šéfkuchaři

Petra Jansová Petra Jansová
15. 12. 2014 10:00
Rozhovory se známými kuchaři, kteří prozradili nejenom, co si myslí o úrovni české gastronomie.

Grafika - Co zajímavého se odehrálo v tuzemských restauracích? Jaké stravovací zlozvyky trápí Čechy? Nejen na tyto otázky hledal odpovědi seriál online deníku Aktuálně.cz, ve kterém dali nahlédnout do svých kuchyní přední čeští šéfkuchaři jako Roman Paulus, Oldřich Sahajdák, Jan Punčochář, Pavel Sapík, Zdeněk Pohlreich a mnoho dalších.

Foto: Vojtěch Marek

Restaurace Alcron (šéfkuchař Roman Paulus)

Hotelové restauraci šéfuje šest let. Pod jeho vedením letos už po druhé obhájila prestižní gastronomické ocenění, michelinskou hvězdu. Velký úspěch s sebou přinesl i zvýšený zájem médií.

 

Právě se děje

před 2 hodinami

Nejméně 20 mrtvých si vyžádala série výbuchů na vojenské základně

Nejméně 20 mrtvých si vyžádala série výbuchů na vojenské základně u města Bata v Rovníkové Guineji. Další stovky lidí byly podle médií zraněny.

Zdroj: ČTK
Další zprávy