reklama
gastronomie
Kam se hrabe focaccia z Florencie. Italský pekař předvádí na Vinohradech "bílé umění"
Prohlédnout si
19 fotografií
Ajťák a grafička obnovili zašlou slávu pivovaru u Brna. Za své pivo získávají ceny
Prohlédnout si
10 fotografií
Tenhle řezník je pojem. Na jeho maso jezdí do Raspenavy i ze zahraničí
Prohlédnout si
22 fotografií
Buď nepřijde nikdo, nebo všichni, říkal si majitel bistra Šodó. Teď má pořád plno
Prohlédnout si
16 fotografií
Ujgurští bratři dobyli Tábor. Pomohly jim v tom nudle od maminky a pokrmy z dětství
Prohlédnout si
13 fotografií
Manželé utekli na venkov a nabízejí domácí tortilly. Po měsíci se nestačí divit
Prohlédnout si
14 fotografií
Tady si rodiče vypíjí kafe v klidu. Zpěvačka Mucha si otevřela bistro s rybníčkem
Prohlédnout si
20 fotografií
Splnili si sen. Nizozemec a Češka si otevřeli gurmánskou restauraci na Kokořínsku
Prohlédnout si
30 fotografií
Uprostřed mlh a bučin Českého lesa. V pohraničí funguje symbióza obory a restaurace
Prohlédnout si
32 fotografií
"Přijedou davy a bouchnou mi saze." Kavárnou se slepicemi nechtěně oslovila i Pražáky
Prohlédnout si
29 fotografií
Už chybí jen moře. Z jednoho lehátka na brněnském "Zelňáku" objednáte ze čtyř podniků
Prohlédnout si
20 fotografií
Brambory nad zlato a dezert, který vás vystřelí do vesmíru. Na Pankráci mají narváno
Prohlédnout si
22 fotografií
Chtěli vymýtit nevkus na Karlštejně. Vyhořeli, málem se rozešli, bistro ale nezavřeli
Prohlédnout si
25 fotografií
Přehled
Ovčí bulvy, žabí džus i kachní embrya. Nejnechutnější jídla světa jsou jen pro otrlé
Univerzální hnědá omáčka a vaječná jíška jsou ještě slabý odvar. Projděte si cizokrajné lahůdky, které překonají i traumata ze školních jídelen.
Nejlepší v Česku. Zmrzlina v šumavském pohraničí umí vyvolat extázi, vyrábí ji stavař
Prohlédnout si
20 fotografií
Chování Čechů Lotyšku překvapilo. V kavárně hosty rozmazluje žloutkovým krémem
Prohlédnout si
22 fotografií
Harryho Pottera okouzlili hot dogem. Buchtičkami se šodó manželé oslnili rodný Zlín
Prohlédnout si
16 fotografií
Sekl se stavařinou a peče vyhlášený gyros. Vašek na hlad, radují se brněnští gurmáni
Prohlédnout si
24 fotografií
Křupavá kůžička i šťavnaté maso. Kachnu z Hostince na Výtoni vychválil i známý herec
Prohlédnout si
22 fotografií
Vítěz Peče celá země: Pečení i pitvání musí být přesné. Červený diplom ale mít nebudu
"Nedávno jsem se dověděl, že glorifikuju špatnou životosprávu a nedostatek spánku," říká vítěz Peče celá země a student medicíny Vojtěch Vrtiška.
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama