reklama
bistro
Buď nepřijde nikdo, nebo všichni, říkal si majitel bistra Šodó. Teď má pořád plno
Prohlédnout si
16 fotografií
Manželé utekli na venkov a nabízejí domácí tortilly. Po měsíci se nestačí divit
Prohlédnout si
14 fotografií
Infografika
Bistra, koupaliště, zmrzlina i spaní. Naše "svěží" tipy na malá zastavení v Česku
V mapě Aktuálně.cz najdete tipy na zmrzlinárny, romantická koupaliště, bistra, jeskyně i přespání.
"Přijedou davy a bouchnou mi saze." Kavárnou se slepicemi nechtěně oslovila i Pražáky
Prohlédnout si
29 fotografií
Chtěli vymýtit nevkus na Karlštejně. Vyhořeli, málem se rozešli, bistro ale nezavřeli
Prohlédnout si
25 fotografií
Sekl se stavařinou a peče vyhlášený gyros. Vašek na hlad, radují se brněnští gurmáni
Prohlédnout si
24 fotografií
Ham ham hambáč i uzený podbradek. Na mlsné Čechy je políčeno lépe než kdy dřív
Češi stále raději jí dobře a jejích rostoucímu apetitu vychází vstříc čím dál více restaurací, bister a stánků.
Ramen se učili od japonského mistra. Samurajové ze Staromáku měli hned první den plno
Prohlédnout si
20 fotografií
Brněnský falafel chutná i rozmlsaným Izraelcům. Tajný recept Slovák získal v Londýně
Prohlédnout si
20 fotografií
Lidé jim říkají, že lepší burger nejedli. Rady rodičů mladí Vietnamci smetli ze stolu
Prohlédnout si
20 fotografií
A kde máte toho muže? Dvě mámy si samy otevřely bistro, natruc ho pojmenovaly Karel
Prohlédnout si
20 fotografií
Vyřazenou tramvaj přestavěli na bistro. Točna Dlabačov láká šotouše i rodiče s dětmi
Prohlédnout si
30 fotografií
Bratři otevřeli bistro na sídlišti. Na poctivý fast food k nim chodí ajťáci i babičky
Prohlédnout si
20 fotografií
Z mastného stánku pod Bezdězem udělali oázu mlsných turistů. Z nevěstince zas penzion
Prohlédnout si
20 fotografií
V šumavském kempu vaří šneky i žáby. Utopenci mají v Divokým bistru utrum
Prohlédnout si
20 fotografií
"Vepřové jako pes" jsme stáhli, Češi by to nevydýchali, říká šéf vietnamského bistra
Prohlédnout si
20 fotografií
Podniky v Praze jsou drahé, říká duo, které do nich vodí turisty. Teď otevře vlastní
Manželé Jan Valenta a Zuzana Daňková, známí jako Taste of Prague, dnes patří mezi gastronomické guru a jejich tipy sledují desítky tisíc lidí.
Bistro na zámku. V Rychnově ho otevřela bývalá vládní letuška, peče tu sachr s pepřem
Prohlédnout si
21 fotografií
Ukrajinský šéfkuchař otvírá v Londýně bistro. Zaměstná v něm válečné uprchlíky
Ukrajinský šéfkuchař Yurii Kovryzhenko otevře v luxusní londýnské čtvrti Chelsea bistro s borščem i specialitami z fermentované zeleniny a ovoce.
Roman Paulus otevřel v Olomouci kantýnu. Jídlo tu stojí šestkrát méně než v Alcronu
Šéfkuchař před dvěma lety odešel z Alcronu a rozhodl si otevřít svůj podnik v Olomouci. Moderní kantýnu nedaleko centra provozuje od listopadu.
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama