Češi neumí platit za dobré jídlo, shodují se šéfkuchaři

Petra Jansová Petra Jansová
15. 12. 2014 10:00
Rozhovory se známými kuchaři, kteří prozradili nejenom, co si myslí o úrovni české gastronomie.

Grafika - Co zajímavého se odehrálo v tuzemských restauracích? Jaké stravovací zlozvyky trápí Čechy? Nejen na tyto otázky hledal odpovědi seriál online deníku Aktuálně.cz, ve kterém dali nahlédnout do svých kuchyní přední čeští šéfkuchaři jako Roman Paulus, Oldřich Sahajdák, Jan Punčochář, Pavel Sapík, Zdeněk Pohlreich a mnoho dalších.

Foto: Vojtěch Marek

Restaurace Alcron (šéfkuchař Roman Paulus)

Stejně jako mnoho jeho kolegů nezapomněl zmínit práci svého týmu. "Není to jen moje práce. Mám skvělý tým," řekl.

Celý rozhovor s Romanem Paulusem si můžete přečíst zde.

 

Právě se děje

Další zprávy