Češi neumí platit za dobré jídlo, shodují se šéfkuchaři

Petra Jansová Petra Jansová
15. 12. 2014 10:00
Rozhovory se známými kuchaři, kteří prozradili nejenom, co si myslí o úrovni české gastronomie.

Grafika - Co zajímavého se odehrálo v tuzemských restauracích? Jaké stravovací zlozvyky trápí Čechy? Nejen na tyto otázky hledal odpovědi seriál online deníku Aktuálně.cz, ve kterém dali nahlédnout do svých kuchyní přední čeští šéfkuchaři jako Roman Paulus, Oldřich Sahajdák, Jan Punčochář, Pavel Sapík, Zdeněk Pohlreich a mnoho dalších.

Restaurace Alcron
Restaurace Alcron | Foto: archiv Restaurace Alcron

Restaurace Alcron (šéfkuchař Roman Paulus)

V La Rotonde, která je součástí hotelové restaurace, se podává především česká kuchyně. Tým pod vedením šéfkuchaře Romana Pauluse ale připravuje i jídla inspirovaná mnoha světovými kuchyněmi.

 

Právě se děje

Další zprávy