Kam v červenci za hudbou? Festivaly uvedou klasiku i rock, přijedou Sheeran či Sting

Kultura ČTK Kultura, ČTK
27. 6. 2019 11:24
Červenec skýtá jeden z nejbohatších hudebních programů za mnoho let. Kromě festivalů jako Colours of Ostrava, Rock for People nebo Sázavafest se uskuteční samostatné koncerty Eda Sheerana či Stinga, recitál operní hvězdy Ramóna Vargase, vystoupení interpretů staré hudby a reggae, raperů nebo dýdžejů. Vybíráme 26 hudebních tipů.
Snímek ze Stingova koncertu v pražské O2 areně.
Skladba Message In A Bottle, jak ji Sting zahrál v pařížské Olympii. Foto: Matej Slávik | Video: Eagle Rock Entertainment

Sting

12. července, zámecký park Slavkov u Brna

Anglický zpěvák a basista Sting se vloni ukázal v pražském Foru Karlín s jamajským pěvcem Shaggym. Letos bude poprvé účinkovat v zámecké zahradě ve Slavkově u Brna.

Show nazvaná My Songs se zaměří na jeho hity Englishman in New York, Fields of Gold, Shape of My Heart, Every Breath You Take, Roxanne nebo Message in a Bottle. Sting všechny představí v doprovodu své rockové kapely. Vyznění večera bude zřejmě podobné koncertu, který Sting před pár lety odehrál na pražském festivalu Metronome.

Jako zvláštní hosty večera v zámecké zahradě pořadatelé slibují Vojtěcha Dyka s jeho B-Side Bandem, písničkářku Lenku Novou a také band klavíristy Petra Maláska.

 

Právě se děje

Další zprávy