Britové rozhodli: Bonda hrál nejlépe Connery, současný představitel propadl

Kultura Radio Times, Kultura
10. 8. 2020 15:45
Čtvrt roku předtím, než do kin vstoupí zřejmě poslední bondovka s Danielem Craigem v hlavní roli, britský časopis Radio Times uspořádal anketu o tom, kdo byl nejlepším představitelem agenta 007. Přes 14 tisíc respondentů vybralo dnes devětaosmdesátiletého Seana Conneryho. Hlasovali ve třech kolech.
Sam Heughan na snímku ze špionážní komedie Špión, který mi dal kopačky.
Sam Heughan na snímku ze špionážní komedie Špión, který mi dal kopačky. | Foto: Imagine Entertainment

Kdo příště?

Časopis Radio Times se čtenářů také zeptal, kdo by měl Jamese Bonda ztvárnit poté, co se s rolí po 14 letech zřejmě již definitivně rozloučí Daniel Craig v nadcházejícím snímku Není čas zemřít. Jeho premiéra je momentálně naplánovaná na 19. listopadu, i když datum se kvůli pandemii koronaviru ještě může změnit.

Čtenáři v anketě zaslali hlasy Tomu Hiddlestonovi, Idrisovi Elbovi, Henrymu Cavillovi či Tomu Hardymu. Nejvíc, 30 procent hlasů, však obdržel čtyřicetiletý Skot Sam Heughan, známý z televizního seriálu Cizinka, letošního akčního filmu podle komiksového bestselleru Bloodshot s Vinem Dieselem v hlavní roli nebo z předloňské špionážní komedie Špión, který mi dal kopačky, v níž účinkoval po boku Mily Kunisové a Kate McKinnonové.

 

Právě se děje

Další zprávy