Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
České porodnictví
Vize město
Valentýn
Změna směru
BeNative
Další
Kultura
LifeStyle
Speciály
29. 3. Taťána
Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
České porodnictví
Vize město
Valentýn
Změna směru
BeNative
29. 3. Taťána
Sledujte nás:
Přihlásit
Spravovat účet
Odhlásit se
reklama
šéfkuchař
Jídlo tak dobré, že jsme ho nestihli vyfotit. S českou klasikou dělá něco nevídaného
Prohlédnout si
20 fotografií
Pandemie zbavila Česko hospod, kterým šlo jen o peníze, říká kuchař ze zámku
"Klukům v kuchyni vždycky říkám, že mají vařit tak, jako by vařili jídlo pro někoho, koho milují. Já sám se toho držím," říká David Viktorin.
Hosty krmí luxusem a zlatem. Čech, který vařil královně, otevřel podnik pro každého
Prohlédnout si
20 fotografií
Vyhrál gastroolympiádu s bramborovým trdelníkem. Soutěži jsem obětoval vše, říká
Dominik Unčovský si prošel známými českými podniky, horskými hotely i stáží v Indii. Před týdnem vyhrál národní kolo prestižní soutěže Bocuse d'Or.
Margarín je hnus, měli bychom ho zakázat, vyzval šéfkuchař. Na máslo nedá dopustit
Margarín je průmyslový, trvanlivý produkt plný soli a tuku. Je jen o dva stupínky méně škodlivý než plasty," varuje britský šéfkuchař James Martin.
Montoval motorky, dnes vaří z pampelišek. Jeho celerový tatarák ocenil i Pohlreich
Prohlédnout si
23 fotografií
Když jim nechutná, ať nechodí. Vařím skvěle, říká michelinský kuchař Sabatelli
Angelo Sabatelli je dlouholetý držitel michelinské hvězdy. Miluje experimentální pojetí tradičních jihoitalských jídel a Prahu.
Plzeň za 29 korun a pořádné omáčky. Máme stále plno, říká šéfkuchař podniku na Andělu
Prohlédnout si
28 fotografií
Kuchař Ramsay nabízí silvestrovské menu za 11 tisíc korun. Pro jednoho a bez nápojů
Luxusní silvestrovské menu nabízí návštěvníkům restaurace slavného šéfkuchaře Gordona Ramsayho v Chelsea. Strávník za něj zaplatí 400 liber
Napínavější než pátrání po vrahovi. Šéfkuchař v seriálu zachraňuje krachující podnik
Partnerka ho opustila, přepadají ho panické ataky. V seriálu Medvěd se šéfkuchař z luxusní restaurace ujímá chaotické a zapadlé prodejny sendvičů.
Nejlepší šéfkuchařka roku má v menu i larvy. Gastronomie může změnit svět, tvrdí
Devětapadesátiletá ekonomka zařazuje na menu své restaurace také tradiční kuchyni domorodých národů, v níž se objevují i mravenci či larvy a ryby.
Roman Paulus otevřel v Olomouci kantýnu. Jídlo tu stojí šestkrát méně než v Alcronu
Šéfkuchař před dvěma lety odešel z Alcronu a rozhodl si otevřít svůj podnik v Olomouci. Moderní kantýnu nedaleko centra provozuje od listopadu.
Personál je na nože, šéfkuchař nestíhá. Film z nóbl restaurace vznikl na jediný záběr
Šéfkuchař se nesoustředí, dělá chyby. Ani on, ani personál se nezastaví, dokud neodejde poslední zákazník.
Lockdowny nás devastují, říká šéfkuchař Ramsay. Kvůli pandemii přišel o dvě miliardy
Gordon Ramsay v současnosti vlastní 35 restaurací po celé Velké Británii, z nichž sedm má na kontě michelinskou hvězdu.
Paulus předal Alcron svému žákovi. Je to pro mě životní výhra, říká mladý šéfkuchař
Prohlédnout si
24 fotografií
Přehled
Čeští hospodští: Restaurací ubude a jídlo podraží. Jíst z plastové krabičky je smutné
Rok 2020 měl na českou gastro scénu katastrofický dopad. Zeptali jsme se několika provozovatelů, jaký bude příští rok, i na to, co chystají na Vánoce.
Zavřená restaurace? Vyhazujeme tu životní úspory oknem, říká italský šéfkuchař
Italský šéfkuchař z Casa de Carli věří, že až se situace uklidní, lidé si cestu do jeho podniku najdou. Roznášku a jídlo s sebou dělat nechtěl.
Podnik jako z Alenky v říši divů patří 25 let ke špičce. Nabízí i slaninovou zmrzlinu
Prohlédnout si
20 fotografií
Smažák k české duši sedí, je to národní jídlo, tvrdí Brňačky. A vědí, kde je nejlepší
Jedni jej milují, pro druhé je symbolem nezdravého jídla a z českých jídelníčků by jej vymazali.
Michelinskou hvězdu obhájily La Degustation a Field. Ve výběru zůstává Divinis i Eska
Prestižní gastronomický průvodce Michelin zveřejnil výběr nejlepších restaurací. Hvězdičku obhájily pražské restaurace La Degustation i Field.
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama