reklama
šéfkuchař
Jídlo tak dobré, že jsme ho nestihli vyfotit. S českou klasikou dělá něco nevídaného
Prohlédnout si
20 fotografií
Pandemie zbavila Česko hospod, kterým šlo jen o peníze, říká kuchař ze zámku
"Klukům v kuchyni vždycky říkám, že mají vařit tak, jako by vařili jídlo pro někoho, koho milují. Já sám se toho držím," říká David Viktorin.
Hosty krmí luxusem a zlatem. Čech, který vařil královně, otevřel podnik pro každého
Prohlédnout si
20 fotografií
Vyhrál gastroolympiádu s bramborovým trdelníkem. Soutěži jsem obětoval vše, říká
Dominik Unčovský si prošel známými českými podniky, horskými hotely i stáží v Indii. Před týdnem vyhrál národní kolo prestižní soutěže Bocuse d'Or.
Margarín je hnus, měli bychom ho zakázat, vyzval šéfkuchař. Na máslo nedá dopustit
Margarín je průmyslový, trvanlivý produkt plný soli a tuku. Je jen o dva stupínky méně škodlivý než plasty," varuje britský šéfkuchař James Martin.
Montoval motorky, dnes vaří z pampelišek. Jeho celerový tatarák ocenil i Pohlreich
Prohlédnout si
23 fotografií
Když jim nechutná, ať nechodí. Vařím skvěle, říká michelinský kuchař Sabatelli
Angelo Sabatelli je dlouholetý držitel michelinské hvězdy. Miluje experimentální pojetí tradičních jihoitalských jídel a Prahu.
Plzeň za 29 korun a pořádné omáčky. Máme stále plno, říká šéfkuchař podniku na Andělu
Prohlédnout si
28 fotografií
Kuchař Ramsay nabízí silvestrovské menu za 11 tisíc korun. Pro jednoho a bez nápojů
Luxusní silvestrovské menu nabízí návštěvníkům restaurace slavného šéfkuchaře Gordona Ramsayho v Chelsea. Strávník za něj zaplatí 400 liber
Napínavější než pátrání po vrahovi. Šéfkuchař v seriálu zachraňuje krachující podnik
Partnerka ho opustila, přepadají ho panické ataky. V seriálu Medvěd se šéfkuchař z luxusní restaurace ujímá chaotické a zapadlé prodejny sendvičů.
Nejlepší šéfkuchařka roku má v menu i larvy. Gastronomie může změnit svět, tvrdí
Devětapadesátiletá ekonomka zařazuje na menu své restaurace také tradiční kuchyni domorodých národů, v níž se objevují i mravenci či larvy a ryby.
Roman Paulus otevřel v Olomouci kantýnu. Jídlo tu stojí šestkrát méně než v Alcronu
Šéfkuchař před dvěma lety odešel z Alcronu a rozhodl si otevřít svůj podnik v Olomouci. Moderní kantýnu nedaleko centra provozuje od listopadu.
Personál je na nože, šéfkuchař nestíhá. Film z nóbl restaurace vznikl na jediný záběr
Šéfkuchař se nesoustředí, dělá chyby. Ani on, ani personál se nezastaví, dokud neodejde poslední zákazník.
Lockdowny nás devastují, říká šéfkuchař Ramsay. Kvůli pandemii přišel o dvě miliardy
Gordon Ramsay v současnosti vlastní 35 restaurací po celé Velké Británii, z nichž sedm má na kontě michelinskou hvězdu.
Paulus předal Alcron svému žákovi. Je to pro mě životní výhra, říká mladý šéfkuchař
Prohlédnout si
24 fotografií
Přehled
Čeští hospodští: Restaurací ubude a jídlo podraží. Jíst z plastové krabičky je smutné
Rok 2020 měl na českou gastro scénu katastrofický dopad. Zeptali jsme se několika provozovatelů, jaký bude příští rok, i na to, co chystají na Vánoce.
Zavřená restaurace? Vyhazujeme tu životní úspory oknem, říká italský šéfkuchař
Italský šéfkuchař z Casa de Carli věří, že až se situace uklidní, lidé si cestu do jeho podniku najdou. Roznášku a jídlo s sebou dělat nechtěl.
Podnik jako z Alenky v říši divů patří 25 let ke špičce. Nabízí i slaninovou zmrzlinu
Prohlédnout si
20 fotografií
Smažák k české duši sedí, je to národní jídlo, tvrdí Brňačky. A vědí, kde je nejlepší
Jedni jej milují, pro druhé je symbolem nezdravého jídla a z českých jídelníčků by jej vymazali.
Michelinskou hvězdu obhájily La Degustation a Field. Ve výběru zůstává Divinis i Eska
Prestižní gastronomický průvodce Michelin zveřejnil výběr nejlepších restaurací. Hvězdičku obhájily pražské restaurace La Degustation i Field.
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama