Obrazem: Je tu hlava na hlavě, to je Colours v Ostravě, zpívala kapela Kryštof

Richard Krajčo při koncertu Kryštof na Colours of Ostrava.
Přestože čísla pořadatelé nezveřejňují, opticky nejvíc diváků za poslední roky dorazilo na festival Colours of Ostrava za včerejším koncertem české skupiny Kryštof.
Ta na Colours neúčinkovala 12 let. Letos mohl jejich vystoupení někdo vnímat i symbolicky, festival, stejně jako kapela, nedávno přerušil spolupráci s firmou Agrofert, umístěnou ve svěřenských fondech premiéra Andreje Babiše z ANO.
Kryštof jsou však s Colours spojeni od začátku. Zpěvák Richard Krajčo (na snímku) kdysi moderoval dění na hlavní scéně a kapela svůj první koncert odehrála v klubu spoluvlastněném Zlatou Holušovou, zakladatelkou Colours.
"Dobrý večer, Ostravo. Jsme rádi, že jste zůstali na jednu místní partu," pozdravil včera diváky Richard Krajčo a začal koncert předloňskou skladbou Šňůry. Sólo v ní zahrál kytarista Evžen Hofmann (na snímku vpravo), během několika minut oblohu rozsvítil první ohňostroj.
Foto: Libor Fojtík
Libor Fojtík Libor Fojtík
19. 7. 2019 12:23
Opticky nejvíc diváků za poslední roky zažily Colours of Ostrava při včerejším koncertu skupiny Kryštof na hlavní scéně festivalu. Doprovázely ho ohňostroje, lidé s Richardem Krajčem zpívali každý druhý refrén. Prohlédněte si fotografie z koncertu.
 

Právě se děje

Další zprávy