kuchař

Americký politik navrhl šéfkuchaře na Nobelovu cenu míru. Nakrmil miliony lidí, říká

Americký politik navrhl šéfkuchaře na Nobelovu cenu míru. Nakrmil miliony lidí, říká

Podle politika nakrmil miliony lidí a "s neuvěřitelným nadšením řeší jeden z nejstarších problémů lidstva".
Roman Paulus: Češi si zvykli chodit do kvalitních restaurací

Roman Paulus: Češi si zvykli chodit do kvalitních restaurací

Rozhovor s Romanem Paulusem o zkušenostech ze zahraničí, kvalitě české gastronomie, michelinské hvězdě a úskalích reklamní spolupráce s obchodním…
Peklo na talíři: Češi konečně přestávají kupovat šmakulády

Peklo na talíři: Češi konečně přestávají kupovat šmakulády

Rozhovor s Martinem Krušinou, režisérem gastronomických pořadů Peklo na talíři a Jídlo, s.r.o.
Pohlreich: České restaurace? Pár desítek let a bude to dobré

Pohlreich: České restaurace? Pár desítek let a bude to dobré

Rozhovor s šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem o úrovni české gastronomie, hercích za sporákem a smaženém sýru.
Láďa Hruška: Pohlreich? Tomu nesahám ani po nehet na palci

Láďa Hruška: Pohlreich? Tomu nesahám ani po nehet na palci

Rozhovor s televizním kuchařem Ladislavem Hruškou o úrovni české gastronomie, kvalitě televizního zpravodajství a chlebu, který padá vždy namazanou…
Šéfkuchař Jiří Štift: V Česku probíhá revoluce ve stravování

Šéfkuchař Jiří Štift: V Česku probíhá revoluce ve stravování

Rozhovor s šéfkuchařem pražského Mandarin Hotel Oriental Jiřím Štiftem o televizních pořadech o vaření a zdravém životním stylu Čechů.
Jan Punčochář: Masox a náhražky mi nesmí do kuchyně

Jan Punčochář: Masox a náhražky mi nesmí do kuchyně

Rozhovor s předním českým šéfkuchařem Janem Punčochářem o víně, gastronomii a lesku a bídě tuzemských kulinárních pořadů.
Smažák by se měl zakázat. Zabíjí lidi, tvrdí Miroslav Kalina

Smažák by se měl zakázat. Zabíjí lidi, tvrdí Miroslav Kalina

Rozhovor s šéfkuchařem Miroslavem Kalinou o konzervativních Češích, o ženách v kuchyni a nové pražské gastronomii.
Češi nemají stravovací návyky, říká šéfkuchař Jaroslav Sapík

Češi nemají stravovací návyky, říká šéfkuchař Jaroslav Sapík

Rozhovor s propagátorem české kuchyně Jaroslavem Sapíkem o kvalitě české gastronomie, zbytečnosti jménem biopotraviny a televizním kuchaři Láďovi…
FOTO Kuchařské příšernosti. Lidé se baví focením "blafů"

FOTO Kuchařské příšernosti. Lidé se baví focením "blafů"

Webové stránky, kam lidé nahrávají fotky nejhorších jídel, slaví úspěch.
Hovězí, vepřové, kuřecí. Naučte se grilovat jako profík
3:56

Hovězí, vepřové, kuřecí. Naučte se grilovat jako profík

Sezóna grilování právě startuje. Nechte se inspirovat, jak správně pracovat s jednotlivými druhy mas na rozpálené mřížce.
FOTO Noma: Jak se vaří v nejlepší restauraci na světě?

FOTO Noma: Jak se vaří v nejlepší restauraci na světě?

Noma v dánské Kodani se podle britského časopisu Restaurant Magazine už počtvrté stala nejlepší restaurací na světě. Jak funguje oceňovaný podnik a…
Nejlepším kuchařem Česka je Sahajdák, Pohlreich až devátý

Nejlepším kuchařem Česka je Sahajdák, Pohlreich až devátý

Anketu Zlatý kuchař 2013 vyhrál Oldřich Sahajdák, který v hlasování odborné veřejnosti předstihl Romana Pauluse, Jiřího Štifta či Zdeňka Pohlreicha.
Jak se hoduje na obrazovkách? aneb Mezi Itálií a Lidlem

Jak se hoduje na obrazovkách? aneb Mezi Itálií a Lidlem

Televize chystají podzimní ofenzivu pořadů o vaření
Pokračovat