reklama
kuchař
Americký politik navrhl šéfkuchaře na Nobelovu cenu míru. Nakrmil miliony lidí, říká
Podle politika nakrmil miliony lidí a "s neuvěřitelným nadšením řeší jeden z nejstarších problémů lidstva".
Roman Paulus: Češi si zvykli chodit do kvalitních restaurací
Rozhovor s Romanem Paulusem o zkušenostech ze zahraničí, kvalitě české gastronomie, michelinské hvězdě a úskalích reklamní spolupráce s obchodním…
FOTO Jak vypadá zákulisí restaurace Alcron?
Prohlédnout si
12 fotografií
Peklo na talíři: Češi konečně přestávají kupovat šmakulády
Rozhovor s Martinem Krušinou, režisérem gastronomických pořadů Peklo na talíři a Jídlo, s.r.o.
Pohlreich: České restaurace? Pár desítek let a bude to dobré
Rozhovor s šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem o úrovni české gastronomie, hercích za sporákem a smaženém sýru.
Jíst zdravě? To je kec, ty vole! Tak vaří Zdeněk Pohlreich
Prohlédnout si
60 fotografií
Láďa Hruška: Pohlreich? Tomu nesahám ani po nehet na palci
Rozhovor s televizním kuchařem Ladislavem Hruškou o úrovni české gastronomie, kvalitě televizního zpravodajství a chlebu, který padá vždy namazanou…
Šéfkuchař Jiří Štift: V Česku probíhá revoluce ve stravování
Rozhovor s šéfkuchařem pražského Mandarin Hotel Oriental Jiřím Štiftem o televizních pořadech o vaření a zdravém životním stylu Čechů.
Jan Punčochář: Masox a náhražky mi nesmí do kuchyně
Rozhovor s předním českým šéfkuchařem Janem Punčochářem o víně, gastronomii a lesku a bídě tuzemských kulinárních pořadů.
Tajná zákoutí restaurace Le Terroir v románských sklepech
Prohlédnout si
15 fotografií
Smažák by se měl zakázat. Zabíjí lidi, tvrdí Miroslav Kalina
Rozhovor s šéfkuchařem Miroslavem Kalinou o konzervativních Češích, o ženách v kuchyni a nové pražské gastronomii.
Češi nemají stravovací návyky, říká šéfkuchař Jaroslav Sapík
Rozhovor s propagátorem české kuchyně Jaroslavem Sapíkem o kvalitě české gastronomie, zbytečnosti jménem biopotraviny a televizním kuchaři Láďovi…
FOTO Kuchařské příšernosti. Lidé se baví focením "blafů"
Webové stránky, kam lidé nahrávají fotky nejhorších jídel, slaví úspěch.
FOTO Sbohem, český smažáku. Na talíř míří červi a kobylky
Prohlédnout si
10 fotografií
FOTO Blogy o blafech na talíři
Prohlédnout si
15 fotografií
3:56
Hovězí, vepřové, kuřecí. Naučte se grilovat jako profík
Sezóna grilování právě startuje. Nechte se inspirovat, jak správně pracovat s jednotlivými druhy mas na rozpálené mřížce.
FOTO Noma: Jak se vaří v nejlepší restauraci na světě?
Noma v dánské Kodani se podle britského časopisu Restaurant Magazine už počtvrté stala nejlepší restaurací na světě. Jak funguje oceňovaný podnik a…
Nejlepším kuchařem Česka je Sahajdák, Pohlreich až devátý
Anketu Zlatý kuchař 2013 vyhrál Oldřich Sahajdák, který v hlasování odborné veřejnosti předstihl Romana Pauluse, Jiřího Štifta či Zdeňka Pohlreicha.
10 nejlepších kuchařů České republiky
Prohlédnout si
20 fotografií
Jak se hoduje na obrazovkách? aneb Mezi Itálií a Lidlem
Televize chystají podzimní ofenzivu pořadů o vaření
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama