reklama
hospoda
Co Čech, to pivní expert! Vyzkoušejte se, jak jste na tom se znalostí národního nápoje
Češi jsou hrdý pivní národ. Ročně vypijeme nejvíce piva na osobu na světě a jsme na to náležitě hrdí. Vyzkoušejte se v našem testu, jak dobře znáte…
4:31
Co spojuje dobré hospody? Skvělé pivo a jídlo, příjemná obsluha a především úcta ke štamgastům
Češi přestali chodit do hospod. Radši než posezení v oblíbeném podniku u čepovaného půllitru si doma otevřou lahváče. I proto vznikl ve spolupráci s…
5:54
V Masných krámech si váží štamgastů, mohou pít za prvorepublikové ceny či si sami nachmelit várku
Druhou zastávkou projektu Hospody se nevzdáme je hospoda Masné krámy, jejíž kořeny sahají až do 14. století.
Česká pivní válka neprobíhá v hospodě, ale v moravské garáži
Rozhovor s režisérem dokumentu Česká pivní válka Janem Látalem o tom, proč nenatáčel v hospodách, jak meditují pivaři a co mají společného…
VIDEO Zloděj chtěl vykrást auto. Hozenou cihlou se omráčil
Video s nešikovným zlodějem z Irska viděly přes dva miliony lidí, muže následně zadržela policie.
Nejoblíbenější jídlo Čechů? Vyhrála svíčková, smažák propadl
Prohlédnout si
12 fotografií
Do hospody patří pivo, a ne limonáda, říká nejlepší výčepní
Rozhovor s nejlepším výčepním Pavlem Pressburgem o lásce k pivu, spokojených zákaznících, ceně piva i práci za výčepem.
FOTO Umění výčepního Pavla Pressburga
Prohlédnout si
19 fotografií
Z hospod nás nevyhání špatné jídlo, ale hrozní číšníci
Výzkum: Nejhoršími prohřešky českého personálu jsou arogance, neochota a nevšímavost
Předchozí
2
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama