reklama

dezert

Chtěla být zubařkou, stala se cukrářkou. Makronky od Mlsné holky zná celé Brno

Chtěla být zubařkou, stala se cukrářkou. Makronky od Mlsné holky zná celé Brno
Prohlédnout si 15 fotografií
Z jejích donutů se v Brně stal takový hit, že se Mlsná holka během pandemie koronaviru z původní maličké prodejny o 17 metrech čtverečních přestěhovala do nových prostorů. Dnes Hanka vede velkou cukrárnu s desítkami míst k sezení i vlastní výrobnou a má pod sebou dvanáctičlenný tým.
"Zakládám si na dezertech, které si zákazníci doma jen tak nepřipraví. Sice by mohli, ale když se do toho pustí, tak obvykle zjistí, že jim to zabralo příliš práce, v kuchyni mají příšerný nepořádek a výsledek často nebývá úplně povedený," zmiňuje Hanka.

Cukrárna na Lipně sází na tradiční šumavský dezert. Měsíčně prodá šest tisíc kusů

Cukrárna na Lipně sází na tradiční šumavský dezert. Měsíčně prodá šest tisíc kusů
Prohlédnout si 14 fotografií
Sladký zákusek Mandys připravuje z odpalovaného těsta, podobně jako francouzský éclair je plněný krémem a ozdobený polevou.
Prodejní pult je svěží a lehce připomíná americké "candy shopy" z 60. let minulého století.
Zemřel otec tiramisu, jednoho z nejslavnějších dezertů. Adu Campeolovi bylo 93 let

Zemřel otec tiramisu, jednoho z nejslavnějších dezertů. Adu Campeolovi bylo 93 let

Campeol byl majitelem restaurace Le Beccherie v severoitalském Trevisu, kde slavný dezert vymyslela jeho manželka a šéfkuchař.
Trdelník nahradil "covidník". Čokoládové koronaviry pražské kavárny jdou na dračku
1:57

Trdelník nahradil "covidník". Čokoládové koronaviry pražské kavárny jdou na dračku

Cukrářka pražské prvorepublikové restaurace Černá Madona našla způsob, jak podnik přes nedostatek turistů v době koronaviru znovu postavit na nohy.

Večeře v bývalé továrně, skateparku i sportovní hale. Forbidden Taste své hosty neustále překvapuje

Večeře v bývalé továrně, skateparku i sportovní hale. Forbidden Taste své hosty neustále překvapuje
Prohlédnout si 13 fotografií
Od začátku svého fungování vymysleli majitelé již několik neobvyklých míst, kde hosté povečeřeli. Například ve staré továrně Pragovka v Praze.
Polévka z injekční stříkačky.
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama
Zprávy
  • Domácí
  • Zahraničí
  • Regiony
  • Ekonomika
  • Osobní finance
  • Počasí
Finance
  • Poradna
  • Nakupování
  • Auto
  • Bydlení
  • Technika
  • Česká ekonomika
Názory
  • Blogy
  • Komentáře
  • Redakční blog
  • Zprávy o páté
  • Interpelace
  • Byznys a společnost
Magazín
  • Dobré zprávy
  • Kultura
  • Video
  • Celebrity
  • Televize
  • Kuriozity
Sport
  • Fotbal
  • Hokej
  • Motorismus
  • Ostatní
  • Sportovní online
  • Sport obrazem
Žena
  • Styl
  • Rodina a vztahy
  • Horoskopy
  • Zdraví
  • Blogy
  • Recepty
Tiráž  |  Napište nám  |  RSS  |  Hlavní zprávy do e-mailu

Centrum.cz  |  Atlas.cz 1999 – 2022 © Economia, a.s.  |  O nás  |  Všechny služby  |  Volná místa

Inzerce  |  Služby firmám  |  Všeobecné podmínky  |  Cookies  |  Nastavení soukromí  |  Ochrana osobních údajů  |  Zpracování osobních údajů  |  Audiovizuální mediální služby  |  Nápověda

Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno.