Zdeněk Pohlreich

Alcron přišel o michelinskou hvězdu, protože šéf vaří radši pro Lidl, tvrdí Pospíšil

Alcron přišel o michelinskou hvězdu, protože šéf vaří radši pro Lidl, tvrdí Pospíšil

Rozhovor s šéfkuchařem Pavlem Pospíšilem, který jako první Čech získal michelinskou hvězdu.
Ano, šéfová! Pohlreicha na Primě vystřídá Jitka Pagana se synem, podívejte se
0:30

Ano, šéfová! Pohlreicha na Primě vystřídá Jitka Pagana se synem, podívejte se

Ano, šéfová! je název staronového pořadu televize Prima, který byl roky spjat s šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem. Jak budou nové díly vypadat?
Pracovala jsem v kanceláři, život mi změnila kuchařská show, říká úspěšná cukrářka z Werichovy vily

Pracovala jsem v kanceláři, život mi změnila kuchařská show, říká úspěšná cukrářka z Werichovy vily

Teplo kanceláře a jistý plat vyměnila za malou výrobničku na Smíchově. Razantní změny povolání nelituje.
Pohlreich se převlékl za muslimku a vyhodili ho z hospody. Araby nemám rád, vysvětlil hostinský
2:00

Pohlreich se převlékl za muslimku a vyhodili ho z hospody. Araby nemám rád, vysvětlil hostinský

„Chci mu dokázat, že jednodušší je bojovat humorem než baseballovou pálkou,“ řekl Pohlreich, proč se rozhodl vzít si burku.
Praha má novou michelinskou hvězdu. Pořád tu zvoní telefony, máme na čtyři dny plno, říká šéfkuchař

Praha má novou michelinskou hvězdu. Pořád tu zvoní telefony, máme na čtyři dny plno, říká šéfkuchař

Česká gastronomie se pyšní další michelinskou hvězdou. Místo v prestižním gastronomickém průvodci obsadila restaurace Field šéfkuchaře Radka Kašpárka.
Úspěch Ano, šéfe! je v silné osobnosti Pohlreicha. Bavil by i lidi v Americe, tvrdí režisér

Úspěch Ano, šéfe! je v silné osobnosti Pohlreicha. Bavil by i lidi v Americe, tvrdí režisér

Rozhovor s režisérem pořadu Martinem Duškem o změně formátu Ano, šéfe!, osobnosti Zdeňka Pohlreicha i motivaci dokumentaristy k televizní tvorbě.
Lepší než Alcron? Grand restaurant je jako Český slavík, výhry si ale vážíme, tvrdí šéfkuchař Štift

Lepší než Alcron? Grand restaurant je jako Český slavík, výhry si ale vážíme, tvrdí šéfkuchař Štift

Šéfkuchař Jiří Štift vnímá první místo v anketě Grand restaurant jako poctu i dobrou reklamu. "Češi jsou velcí experimentátoři," říká v rozhovoru.
Kluk, co ukradl řetízek, odrovnal Pohlreicha. Teď je z něj internetová hvězda

Kluk, co ukradl řetízek, odrovnal Pohlreicha. Teď je z něj internetová hvězda

Český internet má novou hvězdu. Stal se jí kuchařský učeň Pavel z pořadu Ano, šéfe!, který zaujal statisíce lidí neuvěřitelnou historkou o babiččině…
Vaněk: Češi grilování milují. Až teď se ho ale začínají učit

Vaněk: Češi grilování milují. Až teď se ho ale začínají učit

Rozhovor s Romanem Vaňkem o grilování, správném výběru surovin na barbecue i všemožných "pačukádách", které Češi při přípravě masa stále používají.
Jak správně grilovat? Do masa nepíchejte, radí Pohlreich

Jak správně grilovat? Do masa nepíchejte, radí Pohlreich

Zdeněk Pohlreich vydal novou kuchařku, ve které radí, jak správně grilovat maso a ryby. Základem je, aby maso mělo pokojovou teplotu, a při přípravě…
Pohlreich se ke mně nehlásí, tvrdí food blogerka roku Koko

Pohlreich se ke mně nehlásí, tvrdí food blogerka roku Koko

Rozhovor s Veronikou Kokešovou alias Koko o blogování o jídle, její vášni pro vaření, českých šéfkuchařích i obdivu k michelinskému kuchaři Oldřichu…
Češi do všeho lijí jen olivový olej. Může za to i Pohlreich

Češi do všeho lijí jen olivový olej. Může za to i Pohlreich

Na čem je nejlepší osmažit si řízek? Jak poznáte na pultech obchodů ten správný olivový olej a je bio opravdu tou nejlepší volbou? Rozhovor s českým…
Febiofest uvaří s Pohlreichem třikrát na Barrandově

Febiofest uvaří s Pohlreichem třikrát na Barrandově

Pražský filmový festival uvádí novou sekci Culinary Cinema, jejíž inspirací se stala obdobná akce na Berlinale.
Hostil na Hradě královnu, teď vaří na farmě Dagmar Havlové

Hostil na Hradě královnu, teď vaří na farmě Dagmar Havlové

Rozhovor s vysloužilým šéfkuchařem z Alcronu, který vařil v hradní kuchyni Václava Havla pro anglickou královnu a v současnosti pracuje na farmě…
Pohlreich: Češi pořád řeší velikost porce a cenu jídla

Pohlreich: Češi pořád řeší velikost porce a cenu jídla

Rozhovor s šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem o letošním roku v české gastronomii, kuchařských cenách i popularitě Ládi Hrušky.
V Česku mám problém dobře se najíst, tvrdí elitní kuchařka

V Česku mám problém dobře se najíst, tvrdí elitní kuchařka

Kamila Rundusová vařila v kuchyni jednoho z nejznámějších televizních kuchařů, zkušenost u Jamieho Olivera ale bere jen jako odrazový můstek.
Pohlreich: České restaurace? Pár desítek let a bude to dobré

Pohlreich: České restaurace? Pár desítek let a bude to dobré

Rozhovor s šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem o úrovni české gastronomie, hercích za sporákem a smaženém sýru.
Pokračovat