reklama
Zdeněk Pohlreich
Aktivisté obsadili luxusní restauraci Gordona Ramsayho. Reprezentuje prý nerovnost
Klimatičtí aktivisté v sobotu večer obsadili luxusní restauraci kuchaře Gordona Ramsayho v Chelsea. Bojovali za životní prostředí a práva zvířat.
Kuchař Ramsay nabízí silvestrovské menu za 11 tisíc korun. Pro jednoho a bez nápojů
Luxusní silvestrovské menu nabízí návštěvníkům restaurace slavného šéfkuchaře Gordona Ramsayho v Chelsea. Strávník za něj zaplatí 400 liber
Obdivuju všechny šéfkuchaře, situace v gastru je kvůli cenám žalostná, říká Besky
Rozhovor s vítězkou soutěže MasterChef o její nové kuchařce, Zdeňku Pohlreichovi i nelehké situace v gastronomii.
Další restaurace, které dal Pohlreich tři hvězdičky, končí. Kvůli energiím
Kvůli neúnosným nákladům zavírá další proslulá restaurace. Hodonínská hospoda Westy se proslavila v pořadu Ano, šéfe!
Končí slavná Hospůdka U Štěpána, proslavil ji Pohlreich. Už nemáme sil, tvrdí manželé
Pohostinství podle provozovatelů zažilo kvůli pandemii covidu krušné časy a na trhu zkrátka nejsou lidi.
Pohlreich: Polední menu za 170 korun je směšné, v Německu za to máte kafe na dálnici
Rozhovor s šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem o situaci v gastronomii, zdražování jídla i tom, proč je problém dostat lidi do práce.
Babica: Pohlreich patří do Bratrstva kočičí pracky. Kdyby u mě vařil, spadne internet
Rozhovor s Jiřím Babicou o jeho pořadu na YouTube, zavřených hospodách, hejtech na internetu i sporu se Zdeňkem Pohlreichem.
3:39
Pohlreich: Práce vyšla z módy. Ze vzdělání se dělá posvátná kráva, učňák není ostuda
Rozhovor se šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem o českém školství, hodnocení na internetu, nesplněných snech i nových televizních výzvách.
Alcron přišel o michelinskou hvězdu, protože šéf vaří radši pro Lidl, tvrdí Pospíšil
Rozhovor s šéfkuchařem Pavlem Pospíšilem, který jako první Čech získal michelinskou hvězdu.
0:30
Ano, šéfová! Pohlreicha na Primě vystřídá Jitka Pagana se synem, podívejte se
Ano, šéfová! je název staronového pořadu televize Prima, který byl roky spjat s šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem. Jak budou nové díly vypadat?
Přehled
Česko se zatím pyšní třemi michelinskými hvězdami. Podívejte se, které podniky toto ocenění dostaly
Hvězda gastronomického průvodce Michelin je jedním z nejvyšších ocenění, jakého se může kuchařům či restauratérům dostat. V Evropě rozdělené …
Pracovala jsem v kanceláři, život mi změnila kuchařská show, říká úspěšná cukrářka z Werichovy vily
Teplo kanceláře a jistý plat vyměnila za malou výrobničku na Smíchově. Razantní změny povolání nelituje.
Sypeš to tam jak Babica! Drsný šéf slaví 60 let, tohle jsou nejslavnější hlášky Zdeňka Pohlreicha
Prohlédnout si
21 fotografií
2:00
Pohlreich se převlékl za muslimku a vyhodili ho z hospody. Araby nemám rád, vysvětlil hostinský
„Chci mu dokázat, že jednodušší je bojovat humorem než baseballovou pálkou,“ řekl Pohlreich, proč se rozhodl vzít si burku.
Praha má novou michelinskou hvězdu. Pořád tu zvoní telefony, máme na čtyři dny plno, říká šéfkuchař
Česká gastronomie se pyšní další michelinskou hvězdou. Místo v prestižním gastronomickém průvodci obsadila restaurace Field šéfkuchaře Radka Kašpárka.
Úspěch Ano, šéfe! je v silné osobnosti Pohlreicha. Bavil by i lidi v Americe, tvrdí režisér
Rozhovor s režisérem pořadu Martinem Duškem o změně formátu Ano, šéfe!, osobnosti Zdeňka Pohlreicha i motivaci dokumentaristy k televizní tvorbě.
Lepší než Alcron? Grand restaurant je jako Český slavík, výhry si ale vážíme, tvrdí šéfkuchař Štift
Šéfkuchař Jiří Štift vnímá první místo v anketě Grand restaurant jako poctu i dobrou reklamu. "Češi jsou velcí experimentátoři," říká v rozhovoru.
Kluk, co ukradl řetízek, odrovnal Pohlreicha. Teď je z něj internetová hvězda
Český internet má novou hvězdu. Stal se jí kuchařský učeň Pavel z pořadu Ano, šéfe!, který zaujal statisíce lidí neuvěřitelnou historkou o babiččině…
Vaněk: Češi grilování milují. Až teď se ho ale začínají učit
Rozhovor s Romanem Vaňkem o grilování, správném výběru surovin na barbecue i všemožných "pačukádách", které Češi při přípravě masa stále používají.
Jak správně grilovat? Do masa nepíchejte, radí Pohlreich
Zdeněk Pohlreich vydal novou kuchařku, ve které radí, jak správně grilovat maso a ryby. Základem je, aby maso mělo pokojovou teplotu, a při přípravě…
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama