Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
My a deziformace
Vize město
Vánoce
Změna směru
BeNative
Další
Kultura
LifeStyle
Speciály
31. 1. Marika
4 ˚C
Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
My a deziformace
Vize město
Vánoce
Změna směru
BeNative
31. 1. Marika
4 ˚C
Sledujte nás:
Přihlásit
Spravovat účet
Odhlásit se
reklama
zákusek
Maraton pečení je český unikát. Mamince cukroví zbylo i na Velikonoce, říká Fabešová
"Při pečení s dětmi jsem na pořádek v kuchyni rezignovala a už se o něj ani nesnažím," přiznává ve vánočním rozhovoru cukrářka Iveta Fabešová.
Na jejich bůček se v Brně stojí fronty. Do žemle dávají i svíčkovou na smetaně
Prohlédnout si
15 fotografií
Chtěla být zubařkou, stala se cukrářkou. Makronky od Mlsné holky zná celé Brno
Prohlédnout si
15 fotografií
Cukrárna na Lipně sází na tradiční šumavský dezert. Měsíčně prodá šest tisíc kusů
Prohlédnout si
14 fotografií
1:57
Trdelník nahradil "covidník". Čokoládové koronaviry pražské kavárny jdou na dračku
Cukrářka pražské prvorepublikové restaurace Černá Madona našla způsob, jak podnik přes nedostatek turistů v době koronaviru znovu postavit na nohy.
Soutěž v pojídání zákusků skončila tragicky, zemřela při ní šedesátiletá žena
Závod se konal v pobřežním městě Hervey Bay v neděli u příležitosti australského státního svátku.
Pracovala jsem v kanceláři, život mi změnila kuchařská show, říká úspěšná cukrářka z Werichovy vily
Teplo kanceláře a jistý plat vyměnila za malou výrobničku na Smíchově. Razantní změny povolání nelituje.
Z ručně vyráběných nanuků udělala hit. Supermarketům je neprodá, lidé za nimi jezdí i 100 kilometrů
Monika Pavlisová se s manželem vzdělává u italských mistrů a snaží se být ve zmrzlinářství o krok napřed. Na dotaz "A máte mrkvovou?" odpovídá kladně.
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama