reklama

těstoviny

Úsporné vaření těstovin nositelem Nobelovy ceny vyvolalo v Itálii odpor kuchařů

Úsporné vaření těstovin nositelem Nobelovy ceny vyvolalo v Itálii odpor kuchařů

Parisi doporučil vařit těstoviny pod pokličkou a při mírné teplotě. Tímto způsobem přípravy bude ale italská pasta gumová, reagovali kuchaři.
Fantastické jídlo za pár minut práce? Virální "Tiktok pasta" zbořila sociální sítě
2:14

Fantastické jídlo za pár minut práce? Virální "Tiktok pasta" zbořila sociální sítě

Letos se těstoviny nazvané TikTok Feta Pasta dostaly v žebříčku celosvětově nejvyhledávanějších receptů na Googlu mezi první trojku.

Těstoviny s restovanými červy? Hmyz je budoucnost, tvrdí francouzský šéfkuchař

Těstoviny s restovanými červy? Hmyz je budoucnost, tvrdí francouzský šéfkuchař
Prohlédnout si 12 fotografií
"Existuje nepřeberné množství příchutí a kombinací. Málokdo řekne, že mu nechutnají," říká kuchař Laurent Veyet.
Ze sušených larev se také vyrábí mouka na chleba, těstoviny či sušenky. Navíc v pokrmech zvyšují podíl hodnotných bílkovin.
Zničené Amatrice dříve proslavila hlavně omáčka na špagety. Gurmáni teď burcují k záchraně města

Zničené Amatrice dříve proslavila hlavně omáčka na špagety. Gurmáni teď burcují k záchraně města

Gurmáni Amatrice velmi dobře znají díky světově proslulé omáčce na těstoviny salsa all'amatriciana.
Italové zuří kvůli špatnému receptu. Kauzu "carbonaragate" spustilo reklamní video

Italové zuří kvůli špatnému receptu. Kauzu "carbonaragate" spustilo reklamní video

Internetem hýbe kauza carbonaragete kvůli těstovinám a přísadám, které autor receptu nechal vařit společně v jednom hrnci.

10 nejlepších kuchařů České republiky

10 nejlepších kuchařů České republiky
Prohlédnout si 20 fotografií
La Degustation: V zajímavě řešeném interiéru, v němž se snoubí historické zařízení restaurace s moderně řešenou kuchyní, si pochutnáte na jídlech české kuchyně připravených výhradně z čerstvých a tuzemských surovin. Jako jsou například šneci z Lužických hor
2. místo: Šéfkuchař restaurace Alcron Roman Paulus získával cenné zkušenosti během svých pobytů v zahraničí. Sám si nejvíc váží těch ze zaoceánského parníku. Mezi jeho nejoblíbenější jídla patří třeba kuře na smetaně.
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama
Zprávy
  • Domácí
  • Zahraničí
  • Ekonomika
  • Datavize
  • Auto
Názory
  • Komentáře
  • Podcasty
  • Na Dotek
  • Podivné zločiny
  • Co z tebe bude?!
Sport
  • Fotbal
  • Hokej
  • Tenis
  • Motorismus
  • Biatlon
  • Ostatní sporty
Spotlight
  • Video
  • Den v 60 sekundách
  • Historky z placu
  • Zpátečka
  • Politické bizáry
  • My, kdysi
Kultura
  • Film a televize
  • Hudba
  • Klasická hudba
  • Literatura
  • Divadlo
  • Umění
Lifestyle
  • Magazín
  • Žena
  • Bydlení
  • Cestování
  • Foto
  • Kvízy
Speciály
  • Chytré Česko
  • My a deziformace
  • Vize město
  • Porodnictví
  • Změna směru
  • BeNative
Tiráž  |  Napište nám  |  RSS  |  Hlavní zprávy do e-mailu

Centrum.cz  |  Atlas.cz 1999 – 2025 © Economia, a.s.  |  O nás  |  Všechny služby  |  Volná místa

Inzerce  |  Služby firmám  |  Všeobecné podmínky  |  Cookies  |  Nastavení soukromí  |  Ochrana osobních údajů  |  Zpracování osobních údajů  |  AV služby a přístupnost  |  Nápověda

Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků, je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno.
Bez souhlasu Economia, a.s. je zapovězeno též rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat podle ustanovení § 39c autorského zákona.