reklama
stravování
Influencerka vyměnila veganství za masovou dietu. Cítí se lépe, ale fanoušky naštvala
"Odporné. To zvíře chtělo žít. Styď se za to, že jsi zradila veganské ideály," napsal Alyse Parkerové jeden z bývalých fanoušků.
Vegetariány více postihuje mozková mrtvice, ale méně jim hrozí infarkt, tvrdí vědci
Vyšší riziko mozkové mrtvice u vegetariánů lze podle vědců vysvětlit tím, že mívají nižší hladinu cholesterolu a nedostatek některých živin.
Deprese u teenagerů může souviset s nezdravým jídlem, zjistili vědci
Američtí výzkumníci zkoumali vzorky moči a u depresivních teenagerů v nich našli vysoký podíl sodíku, který je obsažený v rychlém občerstvení.
Jíst zdravě je téměř nemožné. Ročně může kvůli potravinám zemřít až pět milionů lidí
Potravinářský průmysl má negativní dopady na ekologii, ekonomiku i lidské zdraví.
Nízkosacharidová dieta zkracuje život, tvrdí studie. Vyměňte maso za rostlinné tuky, radí doktoři
Podle americké studie může nízkosacharidová dieta bohatá na živočišné tuky a proteiny za kratší život.
"Alergie" na lepek nebo mléčné výrobky. Móda vyřazovat určité potraviny dělá z lidí nutrichondry
Nutrichondrie je posedlost vlastní stravou a náchylnost k samodiagnostikování příznaků údajné alergie či nesnášenlivosti určitých potravin.
Restaurací roku je pražské Café Savoy, nejlepší personál mají v Liberci
Restaurací roku, kterou ve čtvrtek večer vyhlásil gastronomický průvodce Restu, se stalo pražské Café Savoy. Vítěz vzešel z hlasování desítek tisíc…
Slimáková: Držet dietu? To nemá se zdravím nic společného
Rozhovor se specialistkou na zdravou výživu Margit Slimákovou o důležitosti prevence, zdravém životním stylu, kvalitních potravinách a nákupech v…
Muž pil měsíc jen kolu. Přibral 10 kilo a přišel o vlasy
Experiment s deseti plechovkami Coca-Coly denně udělal ze svalnatého muže nemocného tlouštíka.
Syrové, studené a bez masa. Češi objevují kouzlo raw food
Rozhovor s Janem Plajnerem o veganství, syrové stravě a zlepšujícím se životním stylu Čechů.
Jan Punčochář: Masox a náhražky mi nesmí do kuchyně
Rozhovor s předním českým šéfkuchařem Janem Punčochářem o víně, gastronomii a lesku a bídě tuzemských kulinárních pořadů.
Proč jsou české děti obézní? Doma procházejí peklem
Dítě se učí napodobováním, jenže stravování jeho rodičů je často cesta do pekel
Předchozí
2
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama