Nejočekávanější filmy roku 2019: Vyvrcholí ságy Star Wars i Avengers, přijde Lví král

Kultura Kultura
26. 12. 2018 16:00
Vybrali jsme 60 nejočekávanějších filmů příštího roku. Jsou mezi nimi disneyovky Aladdin a Lví král, završení hollywoodských sérií Avengers a Hvězdné války, novinky uznávaných režisérů Quentina Tarantina, Richarda Linklatera a Pedra Almodóvara či nové filmy Jiřího Mádla, Julia Ševčíka či Václava Marhoula.
Hlavní role v Chaos Walking ztvárnili Tom Holland a Daisy Ridleyová.
Hlavní role v Chaos Walking ztvárnili Tom Holland a Daisy Ridleyová. | Foto: Vertical Ent.

Chaos Walking

Režie: Doug Liman, česká premiéra 28. února

Doug Liman, režisér filmů Agent bez minulosti, Na hraně zítřka či Barry Seal: Nebeský gauner, stojí za připravovanou adaptací populárního young adult románu Chaos Walking od Brita Patricka Nesse. Hlavní role v něm ztvárnili Tom Holland alias nejnovější hraný Spider-Man a Daisy Ridleyová známá z nové trilogie Hvězdných válek.

Film vypráví o mladém muži žijícím v kolonii na cizí planetě, kde se má za to, že všechny ženy kdysi zabil jakýsi virus.

Na vzniku Chaos Walking se podílel renomovaný scénárista Charlie Kaufman, spjatý s filmy V kůži Johna Malkoviche nebo Věčný svit neposkvrněné mysli. Časopis Hollywood Reporter letos napsal, že první verze snímku se zcela nevydařila a štáb musel některé scény přetáčet. Společnost Lionsgate za výrobu Chaos Walking údajně utratila mezi 90 až 100 miliony dolarů.

 

Právě se děje

Další zprávy