Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
České porodnictví
Vize město
Valentýn
Změna směru
BeNative
Další
Kultura
LifeStyle
Speciály
5. 3. Kazimír
-2 ˚C
Přihlásit
Zprávy
Domácí
Zahraničí
Ekonomika
Datavize
Auto
Názory
Podcasty
Odtajněno
Podivné zločiny
Americký sen
Mysli a žij!
Na Dotek
Sport
Fotbal
Hokej
Tenis
Motorismus
Biatlon
Ostatní sporty
Spotlight
Video
Den v 60 sekundách
Historky z placu
Zpátečka
Politické bizáry
My, kdysi
Kultura
Film a televize
Hudba
Klasická hudba
Literatura
Divadlo
Umění
LifeStyle
Magazín
Žena
Bydlení
Cestování
Foto
Kvízy
Speciály
Chytré Česko
České porodnictví
Vize město
Valentýn
Změna směru
BeNative
5. 3. Kazimír
-2 ˚C
Sledujte nás:
Přihlásit
Spravovat účet
Odhlásit se
reklama
cukrovinky
Svět dobyl s ikonickou Nutellou, její vynálezce Francesco Rivella zemřel
První sklenice Nutelly sjela z výrobní linky v roce 1964. Francesco Rivella, který stál u jejího zrodu, v pátek zemřel. Bylo mu 97 let.
Rumové pralinky či Kofila. Jak vypadaly obaly známých cukrovinek za normalizace
Prohlédnout si
15 fotografií
Našli sešit s recepty od babičky. Kynuté buchty ze Šumavy teď mají velký úspěch
Prohlédnout si
17 fotografií
1:19
Mikuláš v roušce Maďary pobouřil, teď cukrář vyrábí velikonoční zajíčky s vakcínami
Loni se stali hitem jeho čokoládoví Mikuláši v rouškách z marcipánu. S blížícími se Velikonocemi chce cukrář László Rimóczi na jejich úspěch navázat.
Z ručně vyráběných nanuků udělala hit. Supermarketům je neprodá, lidé za nimi jezdí i 100 kilometrů
Monika Pavlisová se s manželem vzdělává u italských mistrů a snaží se být ve zmrzlinářství o krok napřed. Na dotaz "A máte mrkvovou?" odpovídá kladně.
Kunětická zmrzka se stala pojmem. Skrývají se v ní desítky kilogramů ovoce od místních farmářů
Prohlédnout si
15 fotografií
Češi neumí docenit lidskou práci, tvrdí cukrářka Mutlová
Rozhovor s českou cukrářkou Stáňou Mutlovou, která vyměnila marketing za pečení extravagantních dortů a tvorbu tematických sweet barů.
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama