reklama
zmrzlina
Štvalo ho, že v Česku není dobrá zmrzlina. Začal dělat vlastní a teď na ni jezdí lidé z celého světa
V čem tkví její kouzlo? Používají čerstvé suroviny a hlavně žádnou chemii.
Děti konzumují nadměrné množství sodíku. Mohou za to slané pochutiny, tvrdí vědci
Ve stravě dětí je příliš mnoho sodíku a naopak v ní chybí draslík. Kdo je na vině? Z velké části to jsou slané pochutiny.
Je vašemu psovi vedro? Kupte mu jitrnicovou zmrzlinu
Brémský zmrzlinář kromě toho nabízí i zeleninovou, hovězí či krůtí. Už se nemohl dívat na to, jak páníčkové kupují psům vanilkovou.
Obrazem: Nejezte blbě! Takhle se hodovalo na Pražském hradě
Prohlédnout si
25 fotografií
Nanuk versus zmrzlina: Někdy chemie, jindy kvalita
Co chutná lépe a jak poznat kvalitní zmrzlinu
Příběhy značek: Häagen-Dazs. Asi nejznámější nic
Víte, odkud pochází kelímek na české poměry poněkud dražší zmrzliny?
Předchozí
2
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama