Češi neumí platit za dobré jídlo, shodují se šéfkuchaři

Petra Jansová Petra Jansová
15. 12. 2014 10:00
Rozhovory se známými kuchaři, kteří prozradili nejenom, co si myslí o úrovni české gastronomie.

Grafika - Co zajímavého se odehrálo v tuzemských restauracích? Jaké stravovací zlozvyky trápí Čechy? Nejen na tyto otázky hledal odpovědi seriál online deníku Aktuálně.cz, ve kterém dali nahlédnout do svých kuchyní přední čeští šéfkuchaři jako Roman Paulus, Oldřich Sahajdák, Jan Punčochář, Pavel Sapík, Zdeněk Pohlreich a mnoho dalších.

Foto: Vojtěch Marek

Restaurace Alcron (šéfkuchař Roman Paulus)

"Nejintenzivnější byl ten první měsíc a rok. Neustále mě někdo kontaktoval. Já s tím ale tenkrát neuměl moc pracovat. Nic jsem neodmítal a byl jsem ochotný přijet kamkoliv a kdykoliv. Po čase jsem z toho ale byl dost unavený. V poslední době se to stabilizovalo. Zkrátka už taky umím říct ne," přiznal v rozhovoru pro Aktuálně.cz.

 

Právě se děje

Další zprávy