reklama
restaurace
Další restaurace, které dal Pohlreich tři hvězdičky, končí. Kvůli energiím
Kvůli neúnosným nákladům zavírá další proslulá restaurace. Hodonínská hospoda Westy se proslavila v pořadu Ano, šéfe!
"Losos je mořské prase." Kuchař roku Čížek raději candáta na šalvěji a za lepší cenu
Prohlédnout si
15 fotografií
Ukrajinský šéfkuchař otvírá v Londýně bistro. Zaměstná v něm válečné uprchlíky
Ukrajinský šéfkuchař Yurii Kovryzhenko otevře v luxusní londýnské čtvrti Chelsea bistro s borščem i specialitami z fermentované zeleniny a ovoce.
Chutné a tečka. Rusové stáli frontu před fastfoodem, který nahradil McDonald's
Prohlédnout si
12 fotografií
Roman Paulus otevřel v Olomouci kantýnu. Jídlo tu stojí šestkrát méně než v Alcronu
Šéfkuchař před dvěma lety odešel z Alcronu a rozhodl si otevřít svůj podnik v Olomouci. Moderní kantýnu nedaleko centra provozuje od listopadu.
Pokud jste ztratili zuby, zavolejte. V britské pizzerii se našla protéza
Majitelka restaurace se snaží dopátrat majitele zubů. "Někomu určitě chybí," je přesvědčená.
Bistra mění název kanadských hranolek. Lidé si je pletou s Putinem a nechtějí je jíst
Ve Francii a v Kanadě se kritika ruské invaze svezla po nepravděpodobné oběti - hranolkách s kousky sýra a omáčkou. Pokrm totiž nese název poutine.
Jídlo ze stánku povýšil na zážitek. S grilovanými kuřaty si hraje jako v nóbl podniku
Prohlédnout si
20 fotografií
Obrazem: Rychlé pivo, klobása a hurá na vlak. Manželé mapují a fotí nádražky v Česku
Prohlédnout si
21 fotografií
0:51
"Nevím, co se to stalo." Pizzerie na valentýnský leták vytiskla pornografický obrázek
"Netuším, jak se to tam dostalo. Neviděl jsem to do té doby, než mi někdo poslal přiblíženou fotku," řekl k incidentu majitel.
Personál je na nože, šéfkuchař nestíhá. Film z nóbl restaurace vznikl na jediný záběr
Šéfkuchař se nesoustředí, dělá chyby. Ani on, ani personál se nezastaví, dokud neodejde poslední zákazník.
Ochránci zvířat ve Francii chtějí zakázat husí játra. Mluví o krutém krmení živočichů
Ve Francii se v posledních měsících vede vášnivá debata o tom, zda je přijatelné jíst gastronomickou delikatesu zvanou foie gras, tedy husí játra.
Kapr je maso budoucnosti. Češi ho jedí jen na Vánoce, chci to změnit, říká podnikatel
Prohlédnout si
18 fotografií
1:41
Zaplavená thajská restaurace je atrakcí. Obsluha má holinky a hosté jezdí na lodích
Zákazníci do jídelny a kavárny Titiporna Jutimanona jezdí na lodích a u večeře si musejí dávat pozor na vlny vyvolané projíždějícími čluny.
Mladý pár oživil koupaliště v Lulči. Přepálený tuk vyměnil za Asii, Duo Jamaha za PSH
Prohlédnout si
23 fotografií
Přehled
Za podpory:
Grilovačka na dvoutisícovce i palírna šnapsu. Rakouský Gastein je rájem gastronomie
Region Gastein v údolí národního parku Vysoké Taury je vyhlášený poctivou lokální gastronomií. Vydejte se na procházku po místních horských statcích.
Tuny zbytků z jídelen v Česku končí na skládkách. Spolek je chce darovat potřebným
V českých závodních jídelnách a rychlých občerstveních se ročně vyhodí až 27 tisíc tun potravin. Spolek Zachraň jídlo je chce dostat k potřebným.
Bistro u zatopeného lomu i kiosek na Šumavě. Dobře najíst se dá všude, ukazuje Hejlík
"Na některých místech člověk, co se týče podniků, očekává horší průměr, a pak překvapivě narazí na něco originálního a poctivého," říká Lukáš Hejlík.
Michelinská restaurace přešla na veganské menu. Chce tak čelit klimatickým změnám
"Musíme změnit způsob, jakým přemýšlíme o jídle v luxusní restauraci. Zážitková gastronomie musí sloužit vyššímu poslání," říká šéfkuchař Daniel Humm.
Michelinská restaurace kvůli covidu vaří fastfood, dělá nejlepší burgery ve městě
Restaurace Spectrum v amsterdamském hotelu Waldorf Astoria dříve nabízela rafinovaná finediningová menu. V době covidu ale musela přejít na burgery.
Předchozí
2
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama