Nikola Bernard
3. 7. 2025 6:30
Smažené kuře, surovinami překypující bageta i neapolská pizza. Nejen na tyto dobroty lákají nové pražské a brněnské podniky. V těchto čerstvých a trendy místech se dobře najíte, napijete a dokonce načerpáte pořádnou dávku inspirace. Gastronomie prostě vládne a táhne. A tento trend rozhodně neslábne.
Bao Bao Xiang
S asijskými podniky se v Praze takzvaně roztrhl pytel. Jedním z posledních přírůstků se stalo vršovické bistro Bao Bao Xiang, kde bodují především se svým Donpo's bůčkem, lilkem a také s rýží z hliněného hrnce, která se v něm dokonale opeče do zlatavé křupavé krusty. To však není vše. K rýži přidávají čínskou klobásu, sušené maso nebo čerstvou zeleninu - a lahodný pokrm je na světě.
Za vyhlášený bůček zaplatíte 259 korun.