Sting, Young Fathers, The Veils... 10 tipů, na koho jít na festivalu Metronome

Hana Slívová Hana Slívová
22. 6. 2017 5:00
První velký festival tohoto léta je tu. Na pražském Výstavišti budou hrát v pátek 23. a v sobotu 24. června interpreti, které pozvali organizátoři druhého ročníku festivalu Metronome.

Kromě koncertů zahraničních hostů ale bude mít smysl vyrazit i na vystoupení tuzemských hudebníků - letošní Metronome se totiž nese ve znamení spolupráce, a většina kapel si tak na koncerty přizvala své kolegy. S Klárou Vytiskovou zahraje jazzman Ondřej Pivec, s Lenny raper Paulie Garand a s kapelou November 2nd zase Bradley Stratton z Cirkusu Praha. Další tipy? Jsou v naší grafice.

Foto: Festival Metronome

David Koller & Friends

Sobota, 15:30, Metronome Stage
Vystoupení Davida Kollera, jenž aktuálně pracuje na nové desce kapely Lucie, doplní slovenská zpěvačka a textařka Katarzia a raper Kato z Prago Union. Oba dva nedávno vydali výborné desky se svými projekty a oba též přispěli na album coververzí, které Kollerovi přichystali o generaci mladší hudebníci. O zábavu v sobotu odpoledne se postarají i Monkey Business, jejichž koncert na Metronome Stage se od 17:30 ponese v duchu pocty zesnulému Georgi Michaelovi

 

Právě se děje

Další zprávy