Rockové léto odstartují Foo Fighters. Do O2 areny přivezou i nový materiál

Petr Adámek Petr Adámek
20. 6. 2017 10:27
Foo Fighters se do Prahy vrátí po pěti letech. Fanouškům se představí 27. června v pražské O2 areně. Navážou tak na hodně bohaté koncertní jaro, během kterého u nás zahráli například Depeche Mode, Rammstein nebo System of a Down.
Video: YouTube / Foo Fighters

Rocková kapela Foo Fighters, soustředěná kolem zpěváka, kytaristy a někdejšího člena Nirvany Davea Grohla, se v České republice ve své třiadvacetileté historii ukáže teprve potřetí.

První, tehdy klubový koncert pro 1500 lidí se uskutečnil už v roce 1995, tedy úplně na počátku jejich úspěšné kariéry lemované několika cenami Grammy.

Za tu dobu vydali Foo Fighters osm studiových alb. Podle nejnovějších informací by kapela měla letošní rok částečně strávit prací na nové studiové nahrávce. Před nedávnem pustila do světa čerstvou skladbu Run, a je tak pravděpodobné, že současná tvorba zazní i v pražské O2 areně. Nejlevnější vstupenky stojí 1490 Kč. 

Foo Fighters jsou po Rammstein, Linkin Park, System of a Down (recenze si přečtěte pod článkem) a Alter Bridge další "velkou" kapelou, jež se u nás během jediného měsíce na přelomu jara a léta objeví. Zároveň ne poslední: už 4. července zaplní letiště v Letňanech příznivci Guns N’ Roses.

 

Právě se děje

Další zprávy