Už brzy bude známý nový Bond. Nového favorita na agenta 007 podpořil Brosnan

Kultura AP, Kultura
24. 3. 2024 8:02
Po dvaceti letech vrcholí spekulace, kdo se zhostí role agenta 007 v jedné z nejlukrativnějších filmových sérií na světě. V říjnu 2005 producenti ságy o Jamesi Bondovi na motorovém člunu britské námořní pěchoty plavícím se po Temži představili tehdy novou tvář, Daniela Craiga. Agentura AP shrnuje, kdo by ho teď mohl nahradit a kdo jsou nejskloňovanější favorité.
Regé-Jean Page ve filmu The Gray Man.
Regé-Jean Page ve filmu The Gray Man. | Foto: Netflix

Regé-Jean Page

Poslední roky začalo být jasné, že éra Daniela Craiga v roli Jamese Bonda se definitivně chýlí ke konci, a tak zintenzivnilo i hledání jeho nástupce.

V médiích často zaznívá jméno pětatřicetiletého anglického herce Regého-Jeana Page, který proslul jako vévoda z Hastingsu v seriálu Bridgertonovi. Například deník Evening Standard ho vloni dokonce pasoval na favorita. "Je fakt, že lidi o tom mluví a to je pro mě samozřejmě ctí. Ale já je nechám, aby o tom jen mluvili," reagoval herec nejednoznačně.

Pro časopis Vanity Fair pak upřesnil, že role agenta 007 "není nic, na co bych myslel nějak soustavněji". Teď má příliš mnoho práce a tu musí nejprve dokončit, než by začal případně přemýšlet o další, doplnil.

Podle britského deníku Guardian by Regé-Jean Page mohl být "Bondem pro tiktokovou generaci", který k tradiční sáze přiláká mladé muže i ženy.

 

Právě se děje

Další zprávy