Zpěvák Justin Bieber přerušil turné, pražský koncert ale neruší

7. 9. 2022 12:24
Zpěvák Justin Bieber přerušil turné, pražský koncert ale neruší

Kvůli únavě a zdravotním problémům kanadský popový zpěvák Justin Bieber přerušuje turné. Koncert v pražské O2 areně plánovaný na 12. března příštího roku však neruší, potvrdila ve středu pořadatelská společnost Bestsport. "Pořadatelé by s managementem Justina Biebera rádi uklidnili fanoušky a vzkazují, že koncert v pražské O2 areně zůstává v plánovaném kalendáři. Není důvod se domnívat, že by měl být zrušen," uvedla firma.

Osmadvacetiletý držitel dvou Grammy Bieber, který celosvětově prodal přes 150 milionů desek, bojuje s neuropatickým onemocněním zvaným Ramsay-Huntův syndrom. V jeho důsledku mu částečně ochrnula tvář a právě kvůli němu nyní pozastavil turné.

"Odehrál jsem šest vystoupení, udělal jsem vše pro to, abych podal stoprocentní výkon, ale to úsilí se na mě okamžitě podepsalo. Po poslední show na festivalu Rock in Rio v Brazílii jsem si musel přiznat, že mě přemohlo vyčerpání," vysvětluje zpěvák. "Budu v pořádku, ale musím si odpočinout," dodává. Na pražský koncert lze stále koupit vstupenky v cenách od 2390 do 3190 korun.

 

Právě se děje

Další zprávy