Na Madonnu je ještě 2000 lístků

ČTK, Hej
30. 8. 2006 17:00
Praha - Na dva zářijové, původně vyprodané koncerty zpěvačky v Sazka Aréně se od pátku uvolňuje ještě minimálně po tisícovce lístků.

Fanoušci Madonny, na které se při koupi vstupenek nedostalo, budou tak mít další šanci. K dispozici bude podle Sazky ještě minimálně po tisíci vstupenkách na každé z obou vystoupení, která se odehrají 6. a 7. září.   
 
Lístky se budou prodávat pouze na internetových stránkách www.sazkaticket.cz. Na terminálech Sazky bez předchozí internetové rezervace ani v telefonním centru vstupenky k dispozici nebudou.

Zájemci si budou moci vstupenky rezervovat v noci na pátek od 01:15, kdy bude systém spuštěn. Podle Sazky jde o vstupenky mimo jiné z nevyužitých rezervací, které pořadatel uvolnil do prodeje.

Lístky se budou prodávat za 3340 korun na plochu ke stání, 3062 do čtvrtého patra k sezení a 5010 korun do prvního patra k sezení. Až nebude odkaz "vstupenky" pod ikonou příslušného koncertu aktivní, znamená to, že všechny vstupenky jsou už rezervovány.
   
Při objednávce obdrží zákazník číslo rezervace, na jehož základě je nutné vstupenky nejpozději následující den uhradit a vyzvednout na kterémkoli terminále Sazky. V případě, že zákazník objednávku v uvedeném termínu neuhradí, rezervace mu propadá. V rámci objednávky si lidé mohou pod svým přihlašovacím jménem rezervovat maximálně pět vstupenek; vyšší objednávku systém odmítne.

Doposud si neúspěšní fanoušci kupovali lístky už jen na černém trhu, kde se za ně platilo až deset tisíc. Riskovali ovšem, že dostanou falešné vstupenky. Policie totiž právě oznámila, že dopadla čtveřici padělatelů, kteří lístky na Madonnu vyráběli několik měsíců. Všichni patří k tvrdému jádru fanoušků pražského fotbalového klubu. Prodali na tři sta falešných vstupenek a a hrozí jim osm let vězení.

 

Právě se děje

Další zprávy