Lístek na Madonnu? Už jen pro vyvolené

Adam Junek
15. 6. 2006 12:00
Praha - Tisíce zájemců o pražský koncert královny popu se s lístky mohou už dnes rozloučit, ačkoli budou k dispozici až od zítřka.

Předprodej lístků na show sedmačtyřicetileté zpěvačky sice začne po půlnoci - ale už teď je jasné, že k dispozici jich bude tak málo, že se dostane jen na šťastlivce. O vystoupení je obrovský zájem, navíc na každý terminál Sazky dorazí méně vstupenek, než je při obdobných akcích obvyklé.

"Firmy, které mají předplacené sky boxy, mají ze smlouvy také předkupní právo na další vstupenky - a toho tentokrát v plné míře využily," vysvětlil deníku Aktuálně.cz zdroj ze Sazka Areny.

"Dá se předpokládat, že mnohde ani lístky do prodeje nedorazí, protože jich bude opravdu málo. Myslím, že nevyjdou ani na každý terminál," dodal již citovaný zdroj pod podmínkou anonymity.

Druhou možností, jak cenný lístek získat, je zaplatit zhruba 600 tisíc za jeden ze čtyř party boxů v Sazka Areně.

Kolik vstupenek bude v prodeji?

Sazka v oficiálním prohlášení tvrdí: informace, že vstupenky jsou vyprodány, se nezakládá na pravdě. "Ve volném prodeji budou všechny vstupenky k stání a sezení, s výjimkou sky boxů, klubových sedadel a omezeného počtu blokací pro členy fanklubu nebo novináře," píše Sazka.

Zpráva o tom, že by byl koncert zcela vyprodán, v deníku Aktuálně.cz nezazněla, ve čtvrtek ráno uvedl: podle informací, které má redakce k dispozici, se do volného prodeje dostane jen velmi málo lístků.

Přesný počet vstupenek, které tedy budou po půlnoci ze čtvrtka na pátek lidem k dispozici, Sazka neuvedla.

Vstupenka za deset tisíc

Podle informací Aktuálně.cz jsou vyjma lístků pro noční terminály už v celé hale pro sedmnáct tisíc lidí fakticky volné jen čtyři takzvané party boxy; ty se ode dneška budou dražit. A vyvolávací cena okolo 600 tisíc znamená, že si je budou moci dovolit jen firmy.

V průměru tak zatím vychází tato exkluzivní vstupenka na deset tisíc na osobu. V ceně je zahrnuta i večeře s Madonnou. Málokdo však věří, že se popová ikona na večírku objeví. Podle informací Aktuálně.cz je ale zajištěna minimálně účast lidí z jejího týmu.

Dražba čtyř boxů potrvá do pátku 23. června.

 

Právě se děje

Další zprávy