V KINĚ Opice, Keira s kytarou, české debuty i Noam Chomsky

V KINĚ Opice, Keira s kytarou, české debuty i Noam Chomsky
CHRAŇ NÁS OD ZLÉHO. Režisér Scott Derrickson má dostatek zkušeností s hororovými filmy, jeho jméno si můžeme spojit se snímky V moci ďábla a předloňským Sinister. Minuty naplněné hrůzyplnými zážitky by měl nabídnout i jeho poslední výtvor Chraň nás od zlého, který klasickou hororovou formu ozvláštňuje oblíbeným žánrem krimi. Navíc slibuje, že mysteriózní případ vychází ze skutečných událostí, jak je zaznamenal policista Sarchie, kterého ztvárnil Eric Bana. V kinech od 3. července 2014.
Chraň nás od zlého - podívejte se na ukázku z filmu.
22 JUMP STREET. Komediální duo Channinga Tatuma a Jonaha Hilla se nám při jejich první školní infiltraci vyhnulo, ale akční komedie o policistech, kteří předstírají, že jsou středoškoláci, aby odhalili drogovou kriminalitu, si získalo ohromnou popularitu a aktuální díl nás už nemine. Opět režírují P. Lord a Ch. Miller, kteří rovněž stáli u zrodu jiného letošního komediálního hitu - animovaného snímku LEGO příběh. Jaké nové zařazení na herecké duo čeká? Přesun ze středoškolských lavic do vysokoškolských aul. V kinech od 10. července 2014.
22 Jump Street - podívejte se na ukázku z filmu.
Foto: Aktuálně.cz
Kultura Kultura
30. 6. 2014 13:00
Na jaký film vyrazit v parném létě? Vybrali jsme snímky, které mají v červenci premiéru v českých kinech. Podívejte se.

Fotogalerie - Fanoušci filmu mají možnost nakoukat co nejvíce výjimečných filmů hned na začátku července na festivalu v Karlových Varech. Těm, kteří se do západních Čech nedostanou, nezbývá než vzít za vděk nabídkou českých kin. V červenci to sice není žádná sláva, ale vybrat se dá.

Do kin se dostanou například Úsvit planety opic, Strážci galaxie i tři české snímky, z nichž je určitě nejočekávanější debut Miroslava Krobota s názvem Díra u Hanušovic. Ale tím se vracíme do Karlových Varů, protože tento snímek tam bude soutěžit o hlavní cenu.

Podívejte se na ukázky z filmů, které míří do kin v červenci.

 

Právě se děje

Další zprávy