VIDEO Keira Knightley nahradila Irglovou v klonu Once

28. 3. 2014 17:29
Podívejte se na ukázku z nového romantického příběhu režiséra oscarového muzikálu Once Johna Carneyho.
Podívejte se na trailer filmu Begin Again. | Video: Weinstein

Video - Snímek Begin Again podle nového traileru i synopse vypadá na klon oscarového muzikálu Once, v němž se vedle Glenna Hansarda proslavila i Markéta Irglová. A není to náhodou, režisérem obou filmů je John Carney.

Tentokrát měl ovšem Carney k dispozici dvě hollywoodské hvězdy - Keiru Knightley a Marka Ruffala a neporovnatelný rozpočet.

Snímek byl dosud známý pod titulem Can a Song Save Your Life?. V příběhu o zrodu muzikantské hvězdy se Gretta se svým dlouholetým přítelem přestěhuje do New Yorku, aby si splnili svůj sen a stali se úspěšnými muzikanty.

Když však její přítel získá sólový kontrakt, opustí ji kvůli slávě a kariéře. Události ale naberou šťastný kurz, když Gretta potká během svého vystoupení v místním baru hudebního producenta, který je uchvácen jejím talentem.

Ještě pod starým titulem snímek uspěl na loňské festivalu v Torontu a okouzlil i diváky zkušebních projekcí. Že by romanticko-hudební formule fungovala skvěle i podruhé?

Podívejte se zatím na ukázku. Do českých kin se film dostane 24. července, světovou premiéru bude mít o dvacet dnů dříve.

 

Právě se děje

Další zprávy