Dospívat před celým světem. Měla jsem syndrom podvodníka, říká hvězda Stranger Things

Kultura AP, Kultura
15. 12. 2022 16:35
Když čtrnáctiletá Američanka Sadie Sink dostala nabídku zahrát si ve druhé řadě Stranger Things, nejvíc ji na roli lákalo, že poletí do města Atlanta a naučí se jezdit na skateboardu. Sci-fi hororový seriál od Netflixu už znala a viděla, že některé její vrstevníky začíná měnit ve hvězdy. „Trochu jsem tušila, do čeho jdu. Ale naplno jsem si to uvědomila, až když jsem do toho spadla,“ říká.
Na snímku ze Stranger Things jsou třetí zprava Maya Hawke jako Robin a druhá zprava Sadie Sink v roli Max.
Na snímku ze Stranger Things jsou třetí zprava Maya Hawke jako Robin a druhá zprava Sadie Sink v roli Max. | Foto: Tina Rowden

Nezapomenout na odpadky

Momentálně se připravuje na závěrečnou pátou řadu Stranger Things, jejíž natáčení začne napřesrok. "Stranger Things nám všem nastartovalo kariéru. Každý pak sice šel vlastní cestou, ale vždycky jsme se k tomuhle seriálu vraceli. Až skončí, bude se nám stýskat. Ale už se s tím všichni začínáme smiřovat," přemýšlí Sadie Sink.

Při natáčení letošní čtvrté řady se zvlášť sblížila s Mayou Hawke, která hraje Robin. Novější členka party začala ve třetí řadě jako prodavačka zmrzliny ze seriálového obchodního domu Starcourt Mall. Maya Hawke je dcerou herců Umy Thurman a Ethana Hawkea a kromě toho zpívá, nedávno vydala své druhé album Moss.

Na rozdíl od kamarádky, která díky slavným rodičům vyrůstala ve světlech reflektorů, si Sadie Sink na hollywoodskou slávu pořád zvyká. "Když začínáte na divadle, je to nesrovnatelně menší a méně nablýskaný svět. Můj život zničehonic začal vypadat tak, že jeden den letíte do Los Angeles na předávání Zlatých glóbů a druhý den vám máma říká, ať vynesete odpadky," srovnává herečka.

 

Právě se děje

Další zprávy